10 hihetetlenül szokatlan ember, akik úgy néznek ki, mint az élő játék babák

Miközben a világ egyre mélyebbre süllyed az egyéniségben, vannak olyanok, akik mindent megtesznek azért, hogy valódi babáknak nézzenek ki. Minden pénzüket a plasztikai sebészetre költik, extravagáns sminket raknak fel, hogy úgy nézzenek ki, mint az igazi Barbie és Ken.

Úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk ezeket a baba embereket. Lenyűgöző megjelenésük biztosan nem hagy szó nélkül.

10. Rodrigo Alves

Rodrigo Alves ezúttal az arcát műtette meg méghozzá Törökországban. Alves barátnőjével együtt ment el a magán klinikára, ahol végrehajtották az arckezelést. A férfi már több mint félszáz műtéten esett át és száznál is több kezelésen vett részt.

https://www.instagram.com/p/BYS1r2ynfUr/

https://www.instagram.com/p/BX56mqKHfHy/

9. Lil Miquela

384 ezer követője van Lil Miquelának az Instagramon, mégsem tud róla senki semmit. A lány azzal vált ennyire népszerűvé, hogy úgy néz ki, mint egy rajzfilmfigura.

https://www.instagram.com/p/BWgab5-lng8/

https://www.instagram.com/p/BOTj4yBldNX/

8. Amber Guzman

A lány azt mondja, hogy egy Barbie kép mentette meg az életét. Amber úgy képzeli magát, mint egy játék, mindig segítségre van szüksége, még mozgásban is.

https://www.instagram.com/p/BKcVTUdDkr6/

https://www.instagram.com/p/BI65pF7D69t/

7. Duckie Thot

A csinos, fiatal lány először a Topmodell leszek című műsorban tűnt fel, mindössze tizenhét évesen, karrierje pedig szépen haladt volna, ha két évvel ezelőtt rosszakarói miatt nem dönt úgy, hogy otthagyja a modell pályát. A Barbie külsejű modell azonban most visszatért és alig hisszük el, hogy valaha csúfolták a kinézete miatt.

https://www.instagram.com/p/BWMnTy3gg36/

https://www.instagram.com/p/BH0kS6Rh1YF/

6. Justin Jedlica

Eddig 64 millió forintnyi összeget költött operációkra a „szlovák Ken”, aki fejébe vette, hogy pont úgy fog kinézni, mint Barbie szerelme.

https://www.instagram.com/p/BEcmK7fAIsT/

5. Anastasiya Shpagina

Hatalmas üveges szemek, lila haj és kacér póz, tisztára, minta egy japán rajzfilmfigurát néznénk! A különbség, hogy itt most egy húsvér lányról szól a történet.

https://www.instagram.com/p/BD8GlSHOVG8/

https://www.instagram.com/p/BCEDazoOVFR/

4. Nannette Hammond

Az amerikai Nannette Hammond egész életében kedvenc Barbie-jára akart hasonlítani, amiért hihetetlen összegeket volt képes kiadni, az eredmény azonban inkább lett ijesztő, mint szép.

https://www.instagram.com/p/BPTRa25hqT0/

https://www.instagram.com/p/BXq1faClZWb/

3. Dakota Rose

Dakota San Franciscóban él, és régóta nagyon népszerű lett az interneten. Sok követője van a Tumblr-, valamint a YouTube-csatornáján, ahol rengetegen kíváncsiak az élő anime-karakter mindennapjaira.

https://www.instagram.com/p/BMlzGc4D3Ku/

https://www.instagram.com/p/BJP6KgmDNgp/

2. Angelica Kenova

Angelica Kenova, az orosz származású lány, már azóta él hús vér barbie babaként, mióta megszületett. Ma 26 éves, az oroszországi Moszkvában él modellként. Máig a szüleivel él, akik egész életében irányításuk alatt tartották a lányt, megszabták az étrendjét, a sportolási tevékenységeit, és minden mást az életében.

https://www.instagram.com/p/BP3NV_xjx_Q/

https://www.instagram.com/p/BY_SgLPhs5L/

1. Valeria Lukyanova

A 21 éves orosz Valeria Lukyanova a kék szeme és a platinaszőke haja miatt néz úgy ki, mint egy Barbie baba. Lehetetlenül vékony dereka mellé dús és feszes mellek társulnak, amelyeket valószínűleg sokkal inkább a plasztikai sebészeknek, semmint a genetikának köszönhet.

View this post on Instagram

Дорогие девушки, я предлагаю вам уникальный практикум, который поможет вам стать по истине неотразимыми. Вы научитесь с его помощью общаться с мужчинами легко и свободно. Научитесь искусству обольщения, узнаете многие вещи, о которых, возможно, даже не слышали… Вы узнаете, как сделать процесс обольщения тонким, эротичным и не вульгарным. Так, что мужчина будет в прямом смысле околдован вами, и будет ждать встречи с вами, больше всего на свете! Вы узнаете, как говорить на одном языке со своим любимым. Быть яркой, желанной сексуальной, но при этом, не выходя за рамки приличий. А так же узнаете о некоторых секретах очарования, обольщения, о том, как привлечь вашего мужчину, и как сделать так, чтобы он любил именно вас. И, чтобы остальные женщины казались ему не столь яркими и привлекательными, как вы. Чтобы он только о вас мог думать, и вы для него были бы самой красивой, привлекательной и желанной. http://amatue.org/products/25354117 #cute #valerialukyanova #energy #essence #epica #esoteric #model #magic #music #mystic #goinghome #fitnessgirl #sexy #sport #sexygirsl #watercolor #wich #boobs #beauty #bruja #body #o

A post shared by Valeria Valerievna Lukyanova (@valeria_lukyanova21) on

betöltés...