9 utolsó csepp a pohárban pillanat, amely miatt a nő elhagyja a férfit, akit szeret

betöltés...

Amikor egy nő szerelmes sajnos nem lát túl az orrán sem, ám amint felszáll a rózsaszín köd és eltűnnek a pillangók a hasából, akkor már sokkal tisztábban látja a képet. Annak ellenére, hogy a szerettei, családja, barátai figyelmeztetik, hogy az adott kapcsolat egyáltalán nincs rá jó hatással nem fog nekik igazat adni, mert ő maga nem tapasztalta még meg a rosszat.

Egy idő után azonban feltűnnek a problémák és azok a dolgok, amiket a rokonok említettek. A nők viszont csak a legvégső esetben mondják ki, hogy legyen vége a kapcsolatnak, ilyen például a megcsalás, vagy a tiszteletlenség, esetleg más nőkhöz való hasonlítgatás. Mai cikkünkben olyan okokat hoztunk el nektek, amiért egy nő képes kimondani, hogy VÉGE.

1, Ellaposodik a kapcsolat.

Nyilván egy nő nem akarja, hogy a romantikus kapcsolata olyan legyen, mint egy hullámvasút, de azt sem akarja, hogy teljesen ellaposodjon. Ha mindennap hétvégén ugyanabban az étteremben esztek, ha mindennap ugyanazokat a szokásokat csináljátok, ugyanakkor mentek lefeküdni aludni, egy idő után unalmas lesz a kapcsolat. Vannak emberek, akik nem igazán szeretnek kilépni a komfortzónájukból és nem akarnak új dolgokat kipróbálni.

2, Magas elvárások.

Nagyon sok dolognak kell történnie ahhoz, hogy egy nő kilépjen egy kapcsolatból. Ha vannak bizonyos elvárásaid, igényeid, ami egyébként egy átlag embernek nem olyan nagy dolog, de a párod óriási feneket kerít belőle, akkor soha nem lesz olyan életed, amilyet szeretnél. Egy idő után ez a kapcsolat mérgező lehet, így jobb mihamarabb kiszállni belőle.

3, Szinte csak a barátaival lóg.

Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt egy párkapcsolati személy és a barátok között. A kapcsolat kezdeti fázisában az emberek készek a barátaikat háttérbe szorítani, hogy a szeretett illetővel legyenek. Viszont ha egy idő után azon kapod magad, hogy a párod csak és kizárólag a barátaival akar lógni, és a veled való programokat lemondja az nagyon is jó indok lehet arra, hogy véget vess a kapcsolatnak.

4, Titokzatos viselkedés.

Ha azon kapod magad, hogy a párod nagyon furán viselkedik, akkor biztosra veheted, hogy megcsal. Ha mindig kimarad este, dugdossa a telefonját és mindig kérdésre kérdéssel válaszol, akkor ott egyértelmű a probléma. Az őszinteség és a bizalomhiány minden nőt arra késztet, hogy véget vessen a kapcsolatnak.

5, Nincs ott, amikor szükség lenne rá.

Annak ellenére, hogy fizikailag ott áll melletted akkor sem figyel rád, nem hallgat meg, magasról tesz a problémáidra, úgy adja elő, hogy az ő problémái fontosabbak stb. Nyilván a nők sokkal jobban tudják kezelni a helyzeteket, ha azt előtte kibeszélik a párjuknak. Ám ha a törődés legapróbb jelét sem vélik felfedezni párjukon, akkor nem várhatnak a későbbiek folyamán sem csodát.

6, Úgy érzed magad mellette, mintha az anyja lennél.

A legtöbb nő egy idő után belefárad az olyan kapcsolatokba, ahol úgy kell viselkedni, mintha a párja anyja lenne. Egy érett nőnek talpraesett férfira van szüksége, nem pedig egy anyámasszony katonájára, aki az anyja szoknyája mögé bújik. Van az a pont, amikor már nincs tovább és a nők se szó se beszéd összecuccolnak és elmennek, ilyen például, amikor minden felelősség a nyakukba zuhan.

7, Semmibe veszi a véleményed.

Vannak olyan dolgok, amikben a feleknek közösen kell döntenie, ám egyes férfiak nem igazán foglalkoznak azzal, hogy mit is mond a párjuk. Ezzel semmibe veszik a véleményüket, sőt őket is. Ha egy férfi úgy gondolja, hogy párja véleménye nem elég fontos, akkor nincs miről beszélni, mert a nő soha nem fogja megkapni azt a tiszteletet, ami jár neki.

8, A karrier fontosabb.

Nincs azzal gond, ha valakinek nagy álmai vannak, ám nagyon fontos a mérlegelés. Ha mindenkin keresztül kell gázolni és a partnert is semmibe kell venni, akkor nincs értelme az egésznek. Vannak emberek, akiknek sokkal fontosabb a karrierépítés, mint az adott személy, aki mellett élnek, sőt nem félnek kockára tenni az egészet a célok elérése érdekében. Egy idő után az ember túlságosan is elfoglalt lesz, így nem jut idő a partnerre, amit a másik fél csak egy ideig tud tűrni.

9, Összehasonlítás más nőkkel.

Nagyon-nagyon rossz ötlet mikor a saját párunkat más nőkkel hasonlítgatjuk össze. Ez a viselkedési forma szemrebbenés nélkül el tudja pusztítani a kapcsolatot, hiszen ki akarná hallgatni, ahogy egy másik nőt dicsér a párunk?! Ez borzasztó nagy sebet tud ejteni a partnerünk szívén, aminek tuti biztos, hogy szakítás a vége.

via

betöltés...