Az első kép, amit megláttál, feltárja, hogy mi irányítja az elméd

A pszichobiológus és Nobel-díjas Roger W. Sperry úgy találta, hogy az agy 2 féltekéje – a bal és a jobb másképp működik, és a gondolkodásod attól függ, hogy melyik oldal domináns. Kutatásai alapján számos teszt határozza meg gondolkodásod folyamatát és a személyiségjegyeid.

Imádjuk a teszteket, és most megosztunk egyet, hogy elemezd magad.

Vess egy pillantást a fényképre. Melyik állatot láttad meg először?

Most tekerj le, hogy többet tudjunk arról, hogyan működik az elméd az alapján, hogy melyik állatot láttad meg először.

1. Egy tigris feje

Ha egy tigris fejét láttad a képen, akkor a gondolkodásod nagyon praktikus, mindent megvizsgálsz alaposan. A legjobb eredményeket éred el az intellektuális dolgokban, amelyek figyelmet és komolyságot követelnek.

Néha makacs vagy és azt akarod, hogy minden úgy legyen ahogy akarod, ilyen helyzetekben meg kellene hallgasd a másik ember véleményét is, mert így többet megtudhatsz és az empátia mindenkire fejlesztő hatással van.

Nem szereted elhagyni a komfortzónád, nem fogadod el a meglepetéseket és az új dolgokat sem, ezért néha félsz a jövőtől. Meg kell próbálnod új dolgokat tanulni azért, hogy jobb és magabiztosabb legyél.

Vannak olyan helyzetek, amelyeket nehezen tudsz megoldani, de mégis sikerül legyőznöd a problémákat, mert képes vagy arra, hogy minden problémára reálisan tekints és találj rá megoldást.

2. Egy majom a fán

Ha egy majmot láttál a fán, akkor a gondolkodásod kreatív, mindig van valami eredeti és merész ötleted. Meg kell tanulnod megszervezni az életed, mert soha nincs időd semmire.

Olyan személy vagy aki képes minden problémát megoldani, attól függetlenül, hogy mennyire bonyolult az. A jó képzelőerőd mindig hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő kiutat, még olyan helyzetekben is, ami reménytelennek tűnik.

Tudod azt, hogy az életben minden egyes lépés komoly lecke a számodra ezért a legkellemetlenebb helyzetekből is hasznod lehet. Néha figyelj azokra a dolgokra is, amelyek körülötted történnek, ne zárkózz be a saját valóságodba. Jegyezd meg, a számodra szeretett személyeknek szükségük van rád, ne zárkózz el tőlük.

Könnyen ismerkedsz új emberekkel, mert mindig tudod mit kell tenned, hogy mindenki kedveljen. Azonban nem barátkozol könnyen, már túlságosan sokszor csalódtál az emberekben ahhoz, hogy közel engedj magadhoz valakit.

betöltés...