Egy egyszerű teszt megmutatja, hogy befelé forduló személyiség vagy-e

Talán gondolkodtál már azon, vajon milyen személyiségtípusba tartozol. A statisztikák szerint az emberek többsége extrovertált, azaz főként a külső dolgokra, az őket körülvevő világra fókuszálnak. Az introvertált, befelé forduló emberek kisebbségben vannak. Úgy tartják, ők jobban tudnak koncentrálni, ezért biztos, hogy könnyedén megoldják az alábbi feladványokat!

Találd meg a következő képeken az elrejtett figurákat és az eredményből megtudhatod, te is a befelé forduló emberek közé tartozol-e!

1. Kezdjük egy egyszerűvel: Találd meg a corissant-t!

2. A medúzák között van egy hőlégballon is

3. Próbáld megtalálni a csigát!

4. Ez már nehezebb. Találd meg a gombot!

5. Nem mindenki látja a képen a pillangót

6. Bonyolítsuk kicsit: A képen elrejtve van egy kávéscsésze is

7. Egy teknős bújik meg a levelek között

8. És az utolsó: Találd meg a cukorkát a halak között!

Eredmény

Ha könnyedén megtaláltad az elrejtett figurákat a képeken, befelé forduló személyiséggel rendelkezel. A megfigyelési készséged egészen egyedülálló, a legkisebb részletek sem kerülhetik el a figyelmedet. Inkább vagy egyedül, mint egy zajos társaságban, és szívesen rejted el az érzelmeidet.

Ha unalmasnak találtad a feladványokat, és hamar elvesztetted a türelmedet a keresgélés közben, valószínűleg extrovertált a személyiségtípusod. Aktív vagy, fogékony és érzelmes ember. Nehezen bírsz a fenekeden ülni, inkább más emberek társaságát keresed, akikkel szívesen kommunikálsz, és azt is tudod, hogyan vond magadra a figyelmüket.

Ha nehezen is, de megoldottad a feladványokat, akkor a személyiséged ambivertált. Ez igen ritka személyiségtípus. Sokféle tehetséggel rendelkezel, tudod, hogyan alkalmazkodj különböző körülményekhez, és szinte bárkivel könnyen megérteted magad.

betöltés...