12 híresség, akiknek az első gyermeke 40 éves koruk után született

Az orvosok azt javasolják, hogy egy nő az első gyermekének lehetőleg 30 éves kora előtt adjon életet. Ennek elsősorban egészségügyi okai vannak. 40 éves kor felett már beszélhetünk veszélyeztetett terhességről. Azért sem célszerű elhúzni ezt a dolgot, mert…minél tovább halogatjuk…annál idősebbek leszünk és szerintem a legtöbb ember még a saját unokáját is szeretné látni. Nem?!

Sajnos manapság ez egyre inkább tolódik. Karrier, tönkrement kapcsolat, anyagi háttér… Az ember hipp-hopp 40 évesen találja magát gyerek nélkül. Rengeteg esetben az ember ilyenkor már el is engedi a dolgot.

Természetesen az, hogy valaki betöltötte a negyvenet még nem jelenti azt, hogy nem lehet már gyermeke. Inspiráció gyanánt összeválogattunk nektek pár hírességet, akik ugyancsak 40 év felett hozták világra első kisbabájukat.

Eva Mendes (40)

2011 óta van együtt Ryan Gosling-gal, akitől 2 lánya született. Eva a mai napig szerelmes Ryan-be. Kijelentette anno, hogy ő nem csupán két gyereket szeretne… Ő Ryan-től szeretné azt a két gyereket. A nőt egyelőre nem érdekli Hollywood. Csak a gyermekei.

Emma Thompson (40)

A brit színésznő és író 2 Oscar díjat nyert már. Egy lánya van Gaia, akit 40 éves korában hozott a világra, miközben épp forgattak. Van egy örökbe fogadott fia is.

Nicole Kidman (41)

Millióan szeretik szerte a világban. 2 gyermeke volt, mikor férjhez ment Tom Cruise-hoz. Mindkét gyereke adoptált. Miután elváltak Tom-mal, évekkel később újra férjhez ment. 41 évesen 2008-ban lánya született. A párnak azóta van még egy gyermeke, de béranyától.

Helen Hunt (41)

A Mi kell a nőnek és a Twister című filmek sztárja 41 évesen lett anya.

Glenn Close (41)

Az egyik rekorder az Oscar díjak számában. Számos rendkívül jó film köthető a nevéhez. Színészi tehetségéhez nem fér kétség. Sajnos ennek ára volt. 41 évesen jutott el oda, hogy gyermeket tudjon vállalni. Lánya is a színészi pályán van.

Jane Kaczmarek (42)

Embed from Getty Images

Amerikai színésznő több mint 40 szerepet tudhat maga mögött. Jane Bradley Whitford színészhez ment férjül és három gyereket szült. 42,44 és 47 éves korában. Nem semmi…

Mary Stuart Masterson (43)

Embed from Getty Images

Amerikai színésznő, forgatókönyvíró és rendező. 30 filmhez volt köze. Háromszor ment férjhez. 4 gyermeket szült 40 éves kora felett. 2 fiút és egy fiú-lány ikerpárt 46 éves korában.

Cheryl Tiegs (44)

Amerikai szupermodell. A hetvenes évek egyik legfoglalkoztatottabb bikinimodellje volt. 4 alkalommal ment férjhez. 3 fia van, de az utolsó kettő (ikrek) egy béranyától vannak.

Geena Davis (46)

Híres amerikai színésznő. Háromszor ment férjhez, abból az első két alkalommal nem született gyermeke. 46 évesen szülte első kislányát, majd 48 évesen ikrei lettek.

Holly Hunter (47)

Oscar díjas színésznő. 6 éves első házasságából nem született gyermeke. Második házasságából egy angol színésszel sikerült ikreknek életet adni. Ekkor Holly már 47 éves volt.

Laura Linney (49)

A Truman Show sztárja közel 50 évesen lett először anya. Kétszer ment férjhez. Csak a második házasságából lett gyereke. Mindent megtesz azért, hogy elrejtse a nyilvánosság elől a privát életét.

Beverly D’Angelo (49)

A Családi vakáció című filmből ismerhetjük. Al Pacino-tól lett két gyermeke is. Ikrek. Nagyon büszke rájuk és önmagára is, hogy 49 évesen összejött.

Mit gondoltok? Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben.

via

betöltés...