15 férfi dolog, ami bármelyik lányt kiakasztja (különösen a 7. pont)

Senki nem egyforma, mégis vannak olyan egyértelműen elkülöníthető csoportok, amelybe egy-egy embert be tudunk sorolni. Habár az is igaz, hogy általában egy személy tartozhat többe is, mindig van egy ‘domináns’ típus, amelybe besorolható az illető. A férfiaknál és nőknél eltérő ilyen csoportok léteznek, és most szokásunkhoz híven a legrosszabbakat mutatjuk be, akiket érdemes a lehető legmesszebb elkerülni, ugyanis velük barátkozni, ne adj’ Isten párkapcsolatba lépni felér egy istencsapással.

Ez az öltözködési stílus még egy olyan férfi esetében sem megbocsátható, akinek olyan a testalkata, mint Adoniszé. Így meg pláne…

Nincs férfi a földön, akinek ez a megmagyarázhatatlan frizura jól állna. Ám mégis látni még manapság is ilyen hajjal mászkálni férfiakat.

Vannak férfiak, akik csak magukra képesek gondolni, és elvárják, hogy minden körülmények között kiszolgálják őket.

Egy férfinak nem kell mindig követnie a divatot, de az UFO napszemüveget már igazán elfelejthetnék. Nincs az a fejforma, amin jól mutatna.

Vannak, akik összekeverik az igénytelenséget a férfiassággal.

Az ilyen frizurát érdemesebb inkább meghagyni a vámpíroknak… (És itt természetesen nem a hosszú hajjal van a probléma, még mielőtt valaki félreértené.)

Akik ilyen, és ehhez hasonló feliratozású pólót viselnek, azokra általában pont az ellenkezője igaz, mint amit hirdetnek magukról.

Nem kell szórni a pénzt, de a túlzott kapzsiság is legalább olyan rossz tulajdonság.

Ez a fiatal srácoknak szól: Ne növesszetek “szakmunkás bajuszt”. Elhisszük, hogy a serdülőkorba érve örültök az első szőrszálak megjelenésének, de borotváljátok le szépen, ha nem akarjátok kinevettetni magatokat, és gúny tárgyává válni.

“Menő” pózolás a fotókon a verda mellett. Mi kellhet még a lányoknak?

Azok a férfiak, akik szerint még mindig csak a nők dolga a háztartás vezetése.

Miért nem lehet méltósággal viselni a kopaszodást? Vannak, akiknek még kifejezetten jól is áll a kopaszság. Viszont kevés gázabb dolog van a féloldalt megnövesztett pár szál haj átfésülésénél. A legszebb, amikor a szeles időben lengedezik.

Vannak olyan alkatú nők, akiknek a szűk bőrnadrág is kifejezetten jól áll, de egy férfinak semmi esetben sem. Bőrnadrágot vegyél fel motorozáshoz, de akkor sem egy szűk darabot.

A szandál+zokni kombóhoz hasonlóan a zokni+papucs párosítás is bűn rondán mutat. Pláne akkor, ha mellé még rövidnadrágban is vagy.

betöltés...