A kutatások megerősítették: A sörhasú férfiak sokkal vonzóbbak a nők számára és tovább élnek

A nyári hőségben különösen jól csúszik a hideg sör, aminek hosszútávon azért megvannak a maga hátrányai. Ilyen például az, hogy felszaladnak a plusz kilók.

Apropó, a sörhasnak természetesen semmi köze sincs a sörhöz. Ez nem más, mint a has körül lerakódott zsírréteg.

De, hogy az előnyöket is megemlítsük: a legújabb kutatások szerint a nők jobban vonzódnak az olyan férfiakhoz, akiknek van egy kis pocakjuk, mintsem az olyanokhoz, akiknek kockás a hasuk.

Furcsán hangzik ugye?

A Yale Egyetemen dolgozó tudósok a legújabb kutatásaikkal bebizonyították, hogy sokkal sikeresebbek a pocakosabb férfiak a flörtölésben és a nők “felszedésében”. – írja a the Daily Telegraph.

A férfiak vonzerejét tovább növeli, ha egy kicsit idősebbek és van gyerekük is. A kutatók szerint ennek evolúciós okai vannak. Olyan, mintha azt sugallná: “Igen, van gyerekem, ami azt jelenti, hogy termékeny vagyok.”

Természetesen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy fel kellene hagyni a testmozgással és az egészséges életmóddal, sem azt, hogy a sportosabb alkatú férfiak ne lennének sikeresek a nők terén.

Továbbá, korábban már más tanulmányok azt is kimutatták, hogy az alacsonyabb tesztoszteron-szinttel (több testzsírral) rendelkező férfiak körében kevesebb a szívroham és a prosztata-daganat kialakulásának esélye.

Szóval gratulálok azoknak a férfiaknak, akiknek sörhasuk van! Úgy tűnik, te vagy az, amit a nők tényleg akarnak.

Ha egyetértesz ezzel az elgondolással, oszd meg ezt a cikket a Facebookon, hogy több sörhasú férfi is jobban érezze magát!

betöltés...