8 felbecsülhetetlen szépségápolási trükk, amely segít, hogy kifogástalanul nézz ki

A legtöbb nő nagyon odafigyel a megjelenésére, ügyelnek arra, hogy a hajuk, sminkjük, ruhájuk tökéletes legyen. Ám akadnak olyan problémák,a mik bizony keresztbe tehetnek, ilyen mikor egy hatalmas táska megjelenik a szemeik alatt, vagy, amikor feldagad a lábuk, esetleg elszíneződik a foguk. Sokan azt hiszik, ezeket csak drága pénzért, orvosi beavatkozással lehet csak korrigálni, ám ez nem így van. Vannak természetes eredetű módszerek, eljárások, melyek hatékonyan veszik fel a harcot az ilyen jellegű problémákkal. Mai cikkünkben ezeket hoztuk el nektek, hogy tudjátok mit kell tennetek annak érdekében, hogy mindig kifogástalan megjelenésetek legyen.

1, Hibátlan arcőr.

Nagyon sok nő szenved a karikás szemektől és az idő előtt elmaszatolódott sminktől, de van egy megoldás, ami segíthet rajtuk, sőt még olcsó is. Egy megnedvesített szivaccsal kenj babahintőport, vagy hagyományos púdert a szemeid alá, mert azok teljesen el fogják fedni a sötét foltokat a szemeid alatt, amitől az arcod sokkal frissebbnek fog tűnni.

2, Ragyogó, fehér fogak.

Bizonyos italok, mint a tea, kávé vagy a kóla, olyan anyagokat tartalmaznak, melyek elszínezik a fogakat. Sokan persze vakítóan fehér hollywoodi mosolyra vágynak mindezek mellett is. Nos, ahhoz, hogy neked is fehérek legyenek a fogaid, nem kell mást tenned, csak aktív szenet vásárolnod. Az előre megnedvesített fogkefére rá kell kenni a szenet, majd öt teljes percen át körkörös mozdulatokkal fogat mosni. Ha letelt az idő jó alaposan öblítsd ki a szádat, és voilá már látod is a különbséget. Meg kell jegyeznünk, hogy látványosabb eredményt csak néhány hét használat után vélhetsz felfedezni.

3, Megsárgult körmök ellen.

Köztudott, hogy a szódabikarbónának nagyon sok pozitív hatása van, és ez ennél a problémánál sincs másképp. Ha észrevetted, hogy a körmeid besárgultak, akkor nem kell mást tenned, mint összekeverni 2 teáskanál hidrogén-peroxidot, fél teáskanál szódabikarbónával. Ezt kend a körmeidre, majd hagyd rajta 5 teljes percig. Miután letelt az 5 perc a hagyományos módon mosd meg a kezed. Amennyiben még ezek után is sárgák a körmeid, nyugodtan ismételd meg többször ezt az eljárást.

Amellett, hogy eltünteti a sárgaságot, még lágyítja is a kutikulát, sőt felpolírozza a körmöket mindenféle károsodás nélkül. Arra nagyon kell figyelni, hogy egy nap ezt csak egyetlen egyszer lehet alkalmazni!

4, Ráncok a szemöldökök között.

Ne aggódj mi is nagy szemekkel néztünk, mikor megláttuk ezt a módszert, de többen is azt vallják, hogy bizony hatásos. A szemöldökök közti ráncosodás ellne állítólag nagyon jó az orvosi ragasztószalag. Csak fogsz egy darabot, ráragasztod az érintett területre és lefekszel aludni. Amennyiben működik, akkor sok pénzt takaríthatsz meg, hiszen a botox kezelés rengeteg pénzbe kerül.

5, Egészséges, erős körmök érdekében.

A szakemberek több módszert is javasoltak azoknak, akik a gyenge és berepedezett körmöktől szenvednek, például A-vitamin szedését, ricinusolaj vagy mandulaolaj használatát.

Amennyiben a te körmeid is gyakran beszakadnak, töredeznek… stb, akkor használj hűtött citromot. A citrom serkenti a körömnövekedést, valamint megerősíti és helyreállítja annak szerkezetét. Ha egy héten keresztül minden egyes nap bedörzsölöd vele a körmeidet, akkor látni fogod a jótékony hatását.

6, Szemek alatt húzódó táskák ellen.

Az ember sokkal fáradtabbnak tűnik, ha a szemei alatt óriási utazótáskák jelennek meg. Ennek orvoslására van egy nagyon jó megoldás. Fogj egy nyers burgonyát, szeleteld fel, és néhányat tekerj bele gézbe, esetleg konyharuhába. Ezt helyezd a szemeid alá és hagyd is rajta körülbelül 10 percen keresztül. Az optimális eredmény elérése érdekében hetente kétszer tedd a szemeid alá.

7, A fehérebb hónaljakért.

Előfordul, hogy egyes embereknek természetükből adódóan sötétebb a hónaljuk, ám ez nem feltétlenül nyújt szép látványt mások számára. Ezt a problémát szerencsére lehet orvosolni, mégpedig a következőképp.

Össze kell keverned egy teáskanál por alapú aktív szenet, egy teáskanál mézzel, és ezt felvinni a hónaljakra. A keveréket hagyd rajta 20 percig, majd meleg vízzel öblítsd le. Ezt az eljárást hetente legalább 2-3 alkalommal ismételd meg.

8, A duzzadt, felvizesedett lábak ellen.

Mielőtt bármit is tennél magaddal érdemes először orvoshoz menni, aki megpróbálja megállapítani, mi lehet ennek a problémának az oka. Viszont, ha te a természetes módszerek híve vagy arra is van megoldás. A petrezselymes teával nagyon szépen lehet kezelni az ödéma okozta panaszokat.

Szerezz be friss petrezselymet és annak gyökerét. Tedd őket egy turmixgépbe, majd aprítsd össze. A keveréket töltsd egy termoszba és önts rá 500 ml forró vizet, és hagyd egész éjszaka pihenni. Ébredés után oszd el ezt a löttyöt három részre, és a főétkezések előtt idd meg. A “kúrát” alkalmazd két napig, majd három napig tarts szünetet.

Hasznosnak találtad a fent említett információkat?

betöltés...