15 ritka fénykép, amely megmutatja, milyen volt Diana Spencer élete, mielőtt hercegnővé vált

A jótékonysági munkájától kezdve a varázslatos divatstílusáig Diana hercegnő sokakat inspirál a mai napig, és nagyon emlékezetes. De királyi napjai előtt ő egyszerűen Diana Spencer volt, egy fiatal lány, aki bálványozta legidősebb nővérét, és plüss állatokkal töltötte meg ágyát, kevés helyet hagyva magának.

Készítettünk egy gyűjteményt Lady Di alig látott fényképeiből, amelyek megmutatják, milyen élete volt a reflektorfényen kívül. Érdekes tények kísérik ezeket a képeket a gyermekkoráról, hogy mélyebben bepillanthassunk Diana Spencer korai napjaiba.

1.

Embed from Getty Images

2.

Embed from Getty Images

A Diana: igaz története – saját szavaival című könyvben Diana elmesélte legelső emlékét, ami ennek a babakocsi belsejének – az ő babakocsijának – az illata volt. Emlékezett arra, hogy műanyag volt, és még a tető illatára is emlékeztet.

3.

4.

5.

Születésnapjára mindig egy babakocsit és babákat akart. Szerette a meséket és minden apró és csodálatos dolgot. Annyira, hogy porcelánokat és apró nyulakat gyűjtött.

6.

7.

8.

Embed from Getty Images

Diana és öccse, Charles nagyon közel álltak egymáshoz gyermekkorukban. Diana valójában nagyon korán vállalt védelmező szerepet, és gyakran vigyázott rá, míg felcseperedett. Diana azonban félt a sötétségtől, mint oly sok gyermek, és „soha nem tudta összeszedni a bátorságát, hogy kiszálljon az ágyból”, amikor hallotta őt sírni az éjszaka közepén.

9.

Mosolya tükrözte játékos személyiségét. Szeretett iskolába járni, és nagyon szemtelennek írta le magát, mivel mindig nevetni akart és butáskodni, ahelyett, hogy leült volna. Az iskolai színdarabokat kiemelkedően szerette a sminkelés izgalmas érzése miatt.

10.

A tengerimalac, amelyet édesen Peanut-nak (Mogyorónak) nevezett el, Lady Diana gyermekkori állatainak egyike volt. Hörcsögök, ugróegerek és egy póni között nőtt fel. De Mogyoró szó szerint nyertes volt. A barnás, fehér tengerimalac első helyezést ért el a Sandringham kisállat-vásáron.

11.

12.

A sport állandó volt az életében. Az iskolában teniszezett, jégkorongozott, és a netball-csapat kapitánya volt. Krokettet is játszott, bár csak szórakozásból. Diana magasságának tulajdonította az sportos tantervét. Ő volt a legmagasabb az iskolában.

13.

14.

Embed from Getty Images

15.

Milyen volt a saját gyermekkorod? Melyek a legszebb emlékeid? Oszd meg velünk a legkedvesebb fényképeidet!

betöltés...