A hétvégi diéta, amely segíthet abban, hogy leadj 2,7 kg-ot mindössze egy szombat és vasárnap alatt

Nem fogysz annyit, mint szeretnél, mert nem szeged meg eléggé a diétádat. Nos, ez a diéta azt állítja. Egész pontosan azt, hogy akár 2,7 kg-ot elégethetsz, ha csak hétvégén kontrollálod az étkezésedet, ahelyett, hogy egész héten szinte böjtölnél. Ki ne akarná ezt!

Próbáld ki ezt a fogyókúrás tervet, hogy gyorsabban elérd a kívánt eredményeket.

Ahelyett, hogy hetek, hónapok és akár évek során a különböző diétákat, turmixokat és unalmas salátákat váltogatnád, a hét folyamán rendesen ehetsz, a hétvégéken pedig speciális diétát követhetsz, hogy ugyanolyan alakod legyen, amilyen tizenéves korodban volt.

Nem kell úgy érezned, mintha éhségsztrájkot tartanál, folyadékokra korlátozni magadat vagy akkora adagokat enni, amelyek beleférnek egy baba tányérjába. Nincs titok sem. Csak mértékletesen kell enni, és meg kell választani a megfelelő termékeket, például azokat, amelyek javítják az emésztést és könnyebben elégetik a kalóriát. Szombat és vasárnap, csak ennyi kell. Felkészültél a kihívásra? Kezdjünk neki!

Szombat

Reggeli: rozskenyér szendvics 200 g túróval. Párosíthatod ezt a szokásos kávéddal vagy teáddal, csak tartózkodj a cukortól és az édesítőszerektől.

Ebéd: saláta, amely ezeket az összetevőket tartalmazza 2 fő részére:
1 avokádó
1 uborka
Fél főtt burgonya
Néhány kruton
Ízletes salátaöntet, citromléből, kaporból, mustárból és borsból készítve

Vacsora: 100 g hal némi fűszerrel a sütőben sütve. Desszertnek egyél meg 200 g kefirt vagy alacsony zsírtartalmú görög joghurtot.

Vasárnap

Reggeli: Egy csésze zöld tea édesítőszerek nélkül és 2 nagy keksz cukor nélkül.

Ebéd: Serpenyőben sült saláta. 2 fő részére a következőket tartalmazza:
2 nagy főtt burgonya
½ friss káposzta
1 csésze sárga kukorica
½ kanál olívaolaj

Vacsora: 100 g csirkemell, 1 főtt tojás és egy paradicsom. Desszertnek egyél meg 200 g kefirt vagy alacsony zsírtartalmú görög joghurtot.

Persze, nem fogsz olyan nagy hamburgert enni, mint amilyet általában hétvégén szoktál, amikor a Netflixet nézed, de miután bókokat kapsz, amikor hétfő reggel munkába mész, tudni fogod, hogy ez teljesen megérte. És a legjobb rész? Aznap megeheted a szokásos hétfői ebédedet!

BÓNUSZ: Tippek a jobb és egészségesebb eredmények eléréséhez

– Mindig kövesd az orvosod útmutatásait. Kérd ki a véleményét arról, hogy ez az étrend tökéletes-e számodra, vagy esetleg adj hozzá egyéb olyan összetevőket, amelyekre különösen szükséged van.
– Párosítsd ezt a 2 napos étrendet egy 2 napos 30 perces edzéssel. Csináld azt, amit szeretsz: fuss, táncolj, ugrálj, vagy aerobikozz.
– Csökkentsd felére a szénhidrát- és zsírbevitelt. Tehát igen, megeheted azt a három csokoládés sajttortát, csak egy kisebb adagot.

Inkább ennél így hétvégén, vagy csak hétköznap tartanád be a szokásos étrendedet? Mi a véleményed?

betöltés...