Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick több mint két évtizede vannak együtt, és történetük hasonlít egy tündérmesére a kihívásokkal teli hollywoodi világban.

Az arról szóló pletykák ellenére, hogy a kapcsolatuk nem zavartalan, Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick több mint 23 éve vannak együtt, nem számítva 5 év randizást, és nem tervezik, hogy hamarosan kilépnek belőle. A „szeretet, elkötelezettség és tisztelet” három évtizede felé tartanak, miközben 3 gyermeket nevelnek együtt, és bebizonyították, hogy a tartós kapcsolat nem jelent problémát, ha igazi érzésekről van szó.

Mindig inspirálódunk a boldog párok történeteiből, és szeretnénk megosztani veled Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick romantikus meséjét, akik májusban ünnepelték 23. házassági évfordulójukat.

Sarah és Matthew a Broadway-n találkoztak, röviddel azután, hogy a nő szakított Robert Downey Jr-al.

Noha Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick filmekben és TV-sorozatokban játszott szerepei miatt közismert a széles közönség előtt, valójában a Broadway-n indultak el a hírnév elé vezető úton. Parker bátyja a Naked Angels Színházi társulatot irányította, és Broderick volt az egyik színdarabjuk rendezője. 1991-ben Sarah Jessica Parker 7 évnyi együttlét után szakított Robert Downey Jr.-al, és nem sokkal ezután testvérei bemutatták Matthew-nak.

Parker megosztotta, hogy abban az időben mindketten fiatal színészek voltak, akik csak jól akarták elvégezni a munkájukat, és akik nem gondoltak a hírnévre vagy a pénzre. Broderick az egyik interjújában elárulta, hogy még mindig emlékszik arra az alkalomra, amikor először látta Sarah-t, amikor az besétált egy moziba. Számára ez egy nagyon egyedi élmény volt, mert ahogy mondta, ritkán emlékszik azokra az emberekre, akiket először látott sétálni az utcán.

Matthew hónapokig nem hívta randira leendő feleségét.

Brodericknak elég hosszú időbe telt, amíg végre elhívta Parkert. Matthew emlékezett arra, hogy szó szerint hónapok teltek el, mielőtt megtette az első lépést. De február 1-jén hagyott egy elbűvölő hangüzenetet, és a pár nem sokkal azután hivatalosan is elkezdett randevúzni.

Az esküvőjük meglepetés volt családjuk és barátaik számára.

Május 19-én, 5 éves együttlét után, a pár úgy döntött, hogy házasságot köt, és meglepetés esküvői partit rendezett. Mind a 100 vendég biztos volt benne, hogy egy rendes partira indul, de kiderült, hogy egy esküvő. És nem ez volt aznap az egyetlen meglepetés. Parker nem egy hagyományos esküvői ruhát választott, hanem egy fekete ruhát.

Sarah megosztotta, hogy soha nem gondolt az esküvői ruhájára. Azt mondta, hogy azért választotta, mert akkoriban merész lány volt, és „túl ciki” volt, hogy időt töltsön az esküvői ruha kiválasztásával. Tehát csak bement egy olyan üzletbe, ami tetszett neki és megvette „bármi is lógott ott”.

Most 3 gyermek büszke szülei.

Parkernek és Brodericknek 3 gyermeke van: a fiuk, James (2002) és iker lányaik, Marion és Tabitha (2009). Parker megosztotta, hogy gyermekeik születése volt életének egyik legcsodálatosabb pillanata, és ha egy pillanatra visszatérhetne a múltba, akkor ehhez a pillanathoz szeretne visszatérni.

Sarah és Matthew 23 éve vannak együtt, de még mindig tudják, hogyan kell a szikrát életben tartani.

23 évnyi házasság után a pár kapcsolata még mindig erős. Amikor az újságírók megkérdezték Parkertől boldog kapcsolatuk titkát, kiderült, hogy úgy vélik, hogy az egymástól való távolság ugyanolyan fontos, mint az együtt töltött idő. Munkájuk miatt Sarahnak és Matthew-nak sok időt kellett eltöltenie egymástól távol, de mindig sikerül újraegyesülniük és visszatérniük egymáshoz.

Parker megosztja, hogy az emberek és igényeik megváltoznak, és hogy mindkét félnek képesnek kell lennie elfogadni ezeket a változásokat, amelyek elkerülhetetlenül megtörténnek az évek során.

Broderick megosztotta, hogy a boldogságuk kulcsa az, hogy mindenekfelett barátok. És minden párnak azt tanácsolja, hogy beszélgessenek, mert a túl sok csend biztosan nem jó ötlet.

Volt már valaha hosszú távú kapcsolatod? Milyen tanácsokat adnál, amelyek meghosszabbíthatják a kapcsolatot?

betöltés...