Egy 5 gyermekes anya posztolt egy fotót a hasáról, hogy bizonyítsa, egy nő teste mindig gyönyörű – és a támogatás, amit kapott hatalmas

Diéták, botox, ruhák és frizurák. Néha úgy érezhetjük, hogy a világ túl felszínes, és az embereket, akik nem felelnek meg a sablonnak, szigorúan ítélik meg. De legtöbbször ez elfeledteti velünk azt az igazságot, hogy a szépség valami mély, nem felületes dolog, és ez az öt gyermekes édesanyja ezt bizonyítja azzal, hogy kendőzetlenül megmutatja a szülés utáni testét a világnak.

Hadd mutassuk be Brenda Stearns-t, aki anya, influenszer és példakép.

Brenda Stearns eredetileg Mexikóból származik, de évekkel ezelőtt az Egyesült Államokba költözött. Egy szerencsés véletlen folytán egyszer rossz számra küldött el egy sms-t, és végül feleségül ment a telefon másik végén lévő sráchoz. Ma Ohioban élnek, és Brenda megosztja boldog életét az Instagramon, amelynek részei a pelenkák, az otthon tanulás és öt gyermeke. Boldog életet él, amíg nem jött a depresszió.

Az 5. gyermeke születése után szülés utáni depresszióban szenvedett. Már 3 hónap eltelt, de a teste nem tért vissza a szülés előtti alakjához. Nem érezte jól magát a saját bőrében, és boldogtalan volt. Aztán úgy döntött, hogy nem az érzéseire, hanem a valóságra fog összpontosítani. “A valóság az, hogy a testem erős és gyönyörű … és a tiéd is” – írta Brenda.

Fogta a fenti képet, és közzétette a közösségi médiában. “Ezt a fényképet azért készítettem, hogy emlékeztessem magam, hogy nem számít, hogy néz ki a testünk ebben a pillanatban – itt az ideje, hogy megünnepeljük a saját szépségünket!” – osztotta meg. A legtöbben ezt inspirálónak találják, de sokan undorítónak nevezték ezt a nőt azért, mert megmutatta anya testét.

Nem zavarták a negatív megjegyzések. Ehelyett mozgalmat indított, hogy felhívja a figyelmet az anyaság szépségére. A nők dicsérték őt az erejéért és a motivációért, amelyet ad nekik, és azért a munkáért, amelyet a szülés utáni test normalizálásáért végzett. Most már több mint 25 000 követője hallgatja lelkesen tanácsát, motivációját és gyerekeiről szóló történeteket.

De az egyik legértékesebb üzenet, amelyet próbál átadni, az, hogy emlékezzünk arra, hogy a gyerekek egészben látják az anyukájukat. „Ismerik a szívünket és feltétel nélkül szeretnek bennünket. És csak ez az, ami számít” – állítja Brenda. A bíráló megjegyzések ehhez képest értéktelenek.

Abban a korszakban, amikor a szépségszabványok szabálynak tűnnek, mindig jó hallani egy bátor nő történetét, aki szembeszáll ezekkel. Mit mondanál az anyukáknak, akik kissé elégedetlenek azzal, ahogy kinéznek? Hogyan tudnád meggyőzni őket arról, hogy testük a szeretetük bizonyítéka? Írja meg kommentben!

betöltés...