Megkerestük a nőket a szépségápolási hirdetésekből, hogy megnézhessük, hogy néznek ki smink nélkül

Amikor a szépség márkák modelleket választanak hirdetéseikhez, eltérő elveket követnek. Vannak, akik olyan lányokat keresnek, akiknek arca olyan, mint egy üres vászon, amire bármit lehet festeni. Mások inkább a kiemelkedő arcvonású modelleket részesítik előnyben, hogy a termék egyediségét közvetítsék. De minden reklámnak van egy közös vonása: még ha úgy is gondoljuk, hogy egy modellnek alig van smink az arcán, a valóságban van rajta néhány réteg smink. És nagyon nehéz kitalálni, hogy néz ki valójában a természetes arcuk.

Amikor egy újabb szépségápolási hirdetéssel találkoztunk, arra a következtetésre jutottunk, hogy lehetetlen felbecsülni a hirdetett termékek minőségét, mert nem tudjuk, hogy néznek ki valójában ezekben a hirdetésekben szereplő nők, és hogy mennyire drasztikusan alakította át a sminkjük a természetes szépségüket. Ezért döntöttünk úgy, hogy elemezzük azokat a modelleket, akik a népszerű szépség márkák arcává váltak, hogy megnézhessük, hogy néznek ki valójában alapozó, korrektor, highlighter és más sminktermékek nélkül.

1. Bella Hadid — Dior

2. Sasha Luss — Dior

3. Lindsey Wixson — Yves Saint Laurent

4. Karlie Kloss — Dior

5. Diane Kruger — Chanel

6. Maryna Linchuk — Dior

7. Charlotte Casiraghi — Gucci

8. Andreja Pejić — Make Up For Ever

9. Cara Delevingne — Yves Saint Laurent

10. Doutzen Kroes — L’Oréal Paris

11. Jourdan Dunn — Burberry

12. Ruby Rose — Urban Decay

13. Martha Hunt — Revlon

14. Sasha Pivovarova — Lolita Lempicka

15. Abbey Lee Kershaw — Calvin Klein

16. Lara Stone — Calvin Klein

17. Arlenis Sosa — Lancôme

18. Hanaa Ben Abdesslem — Lancôme

19. Candice Swanepoel — Max Factor

20. Palvin Barbara — L’Oréal

21. Fan Bingbing — L’Oréal

22. Anais Pouliot — Lancôme

Mondd el nekünk, hogy a smink viselést vagy természetes szépséget részesíted előnyben? Ezek közül a képek közül melyik tetszett legjobban, a hirdetések vagy a lányok smink és retusálás nélküli fényképei?

betöltés...