Ismerd meg Marvint, a macskát, aki megnyugtatja a kutya barátját, aki fél a vihartól

Mary Barnes fél évvel ezelőtt örökbe fogadott egy Marvin nevű macskát, gondolva, hogy jó társa lehet a 7 éves kutyájának, Moose-nak. De azon túl, hogy nagyszerű játszótársakká váltak, a macska segíti Moose-t a szorongása leküzdésében, amikor viharok, tűzijátékok és más hangos zajok idegesítik a kutyát.

Ez a barátság annyira megindított minket, hogy muszáj megosztanunk veled is!

Moose nyugtalan lesz az új helyén zajló hangos viharok miatt.

Mióta Mary Barnes új lakásba költözött Detroit zajos belvárosában, 7 éves kutyája, Moose, érzékeny lett a hangos zajokra, például zivatarokra és tűzijátékokra. Pánikba esik és reszketni kezd, és elbújik a zuhanyzóba, mert ez az ő „biztonságos helye”.

Az új családtag, Marvin jó barátnak bizonyult.

“A nasik adása vagy Moose játékokkal való elfoglalása nem igazán segített” – osztotta meg velünk Mary. Ez az oka annak, hogy fél évvel ezelőtt úgy döntött, hogy hazavisz egy macskát a menhelyről, mert rájött, hogy vele Moose nem érezné magát ilyen magányosnak és ijedtnek.

Noha Mary tartott attól, hogy fognak kijönni egymással, mivel a Moose még soha nem került kapcsolatba macskákkal, gyorsan legjobb barátokká váltak, és most egész nap együtt pihennek és játszanak.

Mary szerint olyan, mintha Marvin-nak kutya személyisége lenne, tehát szinte az egész idejüket együtt töltik.

Marvin érezte, hogy ’nővére’ fél, ezért jött, hogy támogassa.

Marvin soha nem félt a mennydörgéstől vagy a heves esőktől, de amikor nagy vihar kezdődött, aggódni kezdett a nővére miatt, és nem engedte volna, hogy egyedül élje át ezt a stresszt. Marvin egész idő alatt figyelt Moose-ra a zuhanyzóban, és ’puszilgatta’, ami elvonta a figyelmét a külső zajokról és megnyugtatta. És amikor a vihar elmúlt, mindketten visszatértek a játékhoz és az ökörködéshez.

Most Marvin mindig résen van, és gondoskodik Moose-ról viharok esetén. Mary beismerte, hogy soha nem sejtette azt, hogy a cica minden alkalommal olyan sok megnyugtatást fog nyújtani Moose-nak, amikor szüksége van rá.

Vannak háziállataid? Örülnénk, ha megírnád, hogy jönnek ki egymással, és megmutatnád a fényképeiket az alábbi hozzászólás szakaszban!

betöltés...