19 ember, akik naivan azt hitték, hogy a saját hajuk levágása nem nehéz feladat

Történt már veled olyan, hogy annyira szeretted volna megváltoztatni a frizurádat, hogy egyszerűen nem tudtál addig várni, amíg a fodrász megcsinálja? Cikkünk hősei valami egészen hasonlót éreztek, amikor úgy döntöttek, hogy nem várják meg a fodrászhoz kapott időpontjukat, hanem inkább maguk veszik kezelésbe a frizurájukat. Ez később kiderült, hogy rossz ötlet volt. Szerencsére azonban nem estek kétségbe, és bár látványos frizura-katasztrófák születtek, mégis úgy döntöttek, hogy fölösleges szomorkodás helyett inkább lefotózzák, és feltöltik a netre, hogy másik is szórakozhassanak rajta.

,,Nemrég úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a hajamat, és most nagyon úgy érzem, hogy szörnyű hibát követtem el. Meddig tart, amíg visszanő az emberi haj?!”

,,Már befejeztem a hajvágást, amikor egy kis utolsó simítást szerettem volna, de nem vettem észre, hogy a gép végéről leesett a műanyag vég. Most így néz ki a frizurám. Én csak zebrastílusnak hívom.”

,,Az unokatestvérem vízszerelő, ennek ellenére hagytam, hogy levágja a hajamat. Most úgy nézek ki, mint Tina a Bob burgerfalodájából.”

,,Megkértem a feleségemet, hogy vágjon nekem egy divatos frizurát.”

,,Új hajgöndörítőt vettem, hogy garantáltan ne legyen semmi probléma.”

,,Úgy döntöttem, hogy itt az ideje csinálni valamit, amit később megbánhatok.”

,,Úgy gondoltam, hogy nem lehet belőle baj, ha magamnak próbálom meg levágni a hajam.”

,,Megpróbáltam magamnak dauerolni a hajamat. A Te napod hogy telt?”

,,Ide vezetett az unalom és a túlzott önbizalom.”

,,Az elmúlt három hónapban kétszer szőkítettem a hajam, és elvesztettem miatta a göndörségem.”

,,A lecke, amit ma tanultam: soha ne hagyd, hogy a családod vágja le a hajad. Olyan szörnyű volt, hogy le kellett borotválnom a hajam.”

,,Életemben először használtam hajcsavarót. Szörnyű hiba volt.”

,,A férjem és én úgy döntöttünk, hogy mi magunk vágjuk le a fiunk haját, de minden egyes ollóvágással csak egyre rosszabb lett.”

,,Megpróbáltam magamnak vágni a hajam, de rosszul volt rögzítve a hajvágó gép feje.”

,,Egyszer úgy döntöttem, hogy remek ötlet lehet saját magamnak vágni a frufrumat. Sokáig szégyelltem utcára menni utána.”

,,Megkértem anyámat, hogy vágja le a hajamat. Köszi, anyu.”

,,Megpróbáltam lilára festeni a hajamat. Nem csak túl kevés volt a festék, de el is kentem az egészet.”

,,Hagytam, hogy a testvérem vágja le a hajam. Nem csak nagyon felnyírta, de vágott egy kopasz foltot a fejem tetejére.”

,,Hagytam, hogy anyum vágja le a frufrumat. Mondtam neki, hogy egy kicsit legyen magasabb, mint a szemöldököm. Szerencsére azóta már megnőtt, de számomra ez egy igazi tragédia volt.”

betöltés...