Így néznek ki a “Feketék fehéren” című film sztárjai ma, 16 évvel a film után

Vannak olyan filmek, melyek hosszú évek vagy évtizedek után is újra és újra leadnak a tévében, mivel azok története és cselekménye még a századik alkalommal is hangos nevetést vált ki a nézőkből. A 2004-ben megjelent Feketék fehéren című film például éppen ilyen. Bármilyen hihetetlen is, de már 16 év telt el a film premiere óta, szóval joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi történhetett azóta a színészekkel?

Shawn Wayans (Kevin Copeland)

Korábban Shawn Wayans-t leginkább a Horrorra akadva című horror-vígjátékokból ismerhettük, ahol egyébként (akárcsak a Feketék fehérenben) a bátyjával, Marlon-nal közösen szerepelt. A két testvérnek azóta is sok közös produkciója volt, Shawn azonban ma már inkább stand-up komikusként vállal élő fellépéseket.

Rochelle Aytes (Denise Porter)

Mielőtt Rochelle Aytes feltűnt volna a Feketék fehérenben, olyan sorozatokban játszott, mint a The Outer Limits és a Szex és New York. 2007-ben feltűnt a Fox Drive című sorozatában, utolsó népszerű alakítása pedig “A megtisztulás éjszakája” című filmben volt.

Jaime King (Heather Vandergeld)

Jaime King-gel azóta találkozhattunk a Sin City-ben és annak 2014-es folytatásában is, de olyan filmekben is feltűnt, mint például a Csillagok háborúja: Klónok támadása.

Brittany Daniel (Megan Vandergeld)

Brittany Daniel-nek nem volt túl sok filmes szerepe az elmúlt 16 évben, ennek egyik oka, hogy majdnem végig, 2006-tól 2015-ig a The Game című sorozatban szerepelt. 2020-ban a “#blackAF” című sorozatban játszik.

John Reardon (Heath)

John Reardon csatlakozott a Wayans testvérekhez, melynek eredményeképpen ő is feltűnt a Horrorra akadva 4. részében. Ezt követően feltűnt a Tron: Örökség című 2010-es filmben, majd 2014-ben az Odaát című sorozatban. 2019 óta az osztrák-olasz Hudson & Rex című sorozatban szerepel.

Maitland Ward (Brittany Wilson)

Miután feltűnt a Feketék fehéren című filmben a színésznőnek több kisebb szerepe is volt különféle televíziós sorozatokban, de később elhagyta a szórakoztatóipart.

Anne Dudek (Tiffany Wilson)

Anne Dudek pályafutása erősen felfelé ívelt a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása után. 2006-ban például együtt játszott Morgan Freeman-nel a Szerepszemle című filmben. 2016-ban feltűnt a The Good Neighbor című filmben, 2017-ben pedig Az utolsó ház balra című filmben láthattuk.

Jennifer Carpenter (Lisa)

A film premierje után Jennifer Carpenter főszerepet szerzett az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmben, majd fontos szerepet játszott a Dexter címá sorozatban. Olyan filmekben találkozhattunk vele, mint a Bosszúállók, a Batman vagy épp a Mortal Kombat.

Busy Philipps (Karen Googlestein)

Busy a film után olyan szerepeket kapott, mint A boldogító talán vagy például a Nem kellesz eléggé. Sok romantikus vígjátékban játszott az évek során, de több híres sorozatban is megfordult, például az Így jártam anyátokkal című sorozatban és a Vészhelyzetben.

Jessica Cauffiel (Tori)

Jessica Cauffiel sokáig aktív maradt még a film után, ám a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása beskatulyázta őt. Fontos szerepet játszott a Doktor Szöszi filmekben, és pletykák szerint szerepelni fog a 2020-ban érkező 3. részben is. 2006 és 2007 között a Nevem Earl című sorozatban szerepelt.

Terry Crews (Latrell Spencer)

Terry Crews neve és arca valószínűleg sokunk számára ismerős, számtalan filmben és reklámban találkozhattunk vele az évek során, bár legtöbben talán a szórakoztató Old Spices reklámokban láttuk őt az utóbbi időben.

Lochlyn Munro (Jake Harper)

Lochlyn Munro számos filmben játszott közösen a Wayans testvérekkel, így feltűnt például a Horrorra akadva sorozatban is. Lochlyn a mai napig aktív, ám az utóbbi időben inkább sorozatokban láthatjuk.

Frankie Faison (Elliott Gordon)

Frankie Faison karrierje már a Feketék fehéren című film előtt sem volt ismeretlen, szerepelt például a 2001-es Hannibál című filmben, és az azóta eltelt 16 évben is sok híres filmben találkozhattunk vele. Az utóbbi időben több HBO-nak és Netflix-nek készült sorozatban is láthattuk.

Marlon Wayans (Marcus Copeland)

Marlon Wayans továbbra is aktív színész, legújabb filmje a Hatos ikrek. Testvérével, Shawn-nal közösen sok filmben szerepelt, és társrendező volt például a Sofia Coppola-féle On the Rocks-ban.

betöltés...