25+ történet, ami bizonyítja, hogy a vendéglátásnak is megvannak a maga fekete bárányai

Vendégként egy étterembe érve általában nincsenek túl nagy elvárásaink. Udvarias kiszolgálásra vágyunk, no meg némi meleg ételre, ami ár-érték arányban azért megfelel az érte kért összegnek. Sajnos azonban nem mindig mennek ilyen zökkenőmentesen a dolgok, hála a vendéglátást szántszándékkal mérgező bunkó pultosoknak és felszolgálóknak. Ők azok, akiknek hála még egy ártatlan ebédből is az alábbiakhoz hasonló abszurd, végtelenül röhejes történetek képesek keveredni…😜

1.

Molett hölgy két palacsintát szeretett volna rendelni, mire a pincér cinikusan: „nem kell az már neked”.

2.

Nem tudtunk dönteni, ezért megkérdeztük, hogy mit ajánlj a pincérnő, mire megvetően nézett és forgatta a szemét. Még egyszer megkérdeztük, kicsit ingerültebben, mire közölte, hogy a szomszéd éttermet az utca másik oldalán.

3.

Aranyászok helyett ananászlevet kaptam. Mikor jeleztem a pincérnek a tévedést, közölte, hogy tanuljak meg artikulálni.

4.

Pincér: ,,Bocsánat, tudom, hogy még esztek, de nem kérhetném el esetleg előre a borravalót? Azt hiszem, hogy 20 perc múlva ki fognak rúgni.”

5.

A pincér jelezte, hogy van egy speciális képessége, aminek hála képes kapcsolatot teremteni a halottakkal, és amióta beléptem az étterembe, érzi, hogy a nagyapám jelen van és kapcsolatba akar velem kerülni.B*szdmeg, a nagyapám még él!!!

6.

Barátnőm nekem: rendelhetek egy gyerek-menüt?
Mekis pultos: csak, ha apucinak hívsz közben.

7.

Kisgyerek a mosdót kereste, mikor szóltunk a pincérnek, hogy ugyan segítsen már neki, a pincér csak ennyit mondott: ,,a tájékozódás az alapműveltség”.

8.

Balatonnál a kukoricás bácsi orráról-homlokáról csöpögött az izzadtság a kukoricára. Mikor ezt szóvá tettük, így szólt: ,,az is sós, ez is sós, a gyereknek fel sem fog tűnni”.

9.

Strandon lévő fagyisnál a fagyis bácsi nem a vízbe öblítette le a kanalat, hanem úgy gondolta, inkább lenyalogatja helyette.

10.

Dunaparti palacsintázó, az előttünk álló megkapta a rendelést, majd jelezte, hogy ő nem kért rá palacsintát. Erre a 70 és a halál közti idős bácsi elkezdte lefújni róla a porcukrot, miközben szemmel láthatóan fröcsögött a nyála.

11.

Amikor a pincér kihozta a rántott szeletet, leesett a földre. Teljesen természetesen visszarakta a tányérra, majd mikor lerakta elém, megkérdeztem, hogy „ez mégis mi?!”, mire közölte: „nyugi góré, felmostak reggel.”

12.

Ketchupot szerettem volna, de a pincér szerint teljesen elfogyott az étteremben, viszont a kocsijában úgy emlékszik, hogy van még egy üveg valahol, ezért hátra mehetnék vele és segíthetnék neki megkeresni.

13.

Kiugrottam a mosdóba, majd visszaültem az asztalomhoz. Néhány perc elteltével a mellettem ülő fiatal pár szólt, hogy amíg WC-n voltam, a pincér odament a tányéromhoz és levágott egy darabot a húsomból.

14.

Nem tudtunk dönteni, ezért megkérdeztük, mit ajánlj, mire megvetően nézett és rázta a fejét. Még egyszer megkérdeztük, kicsit ingerültebben, mire közölte, hogy a szomszéd éttermet az utca másik oldalán.

15.

Somlói helyett gesztenyepürét kaptunk. Pincér: ,,nem mindegy, majdnem ugyanúgy néz ki”.

16.

Holstein szeletet szerettünk volna enni. A pincér fél óra múlva félénken odajött és megkérdezte, hogy nem akarunk inkább valami egyszerűbbet, mert sokan vannak az étteremben.

17.

Én: Kaphatok a leveshez pirítóst?Pincér: Hazamész és annyit csinálsz, amennyit akarsz.

18.

A pincér odajött hozzám, miközben ettem, és megdicsérte, hogy milyen jól mozog a szám evés közben. Ezután jelezte, hogy szívesen látná, mit tudok még vele csinálni.

19.

Pincér: minden rendben volt?

Én: avas volt a krumpli.

Pincér: nem baj, így finom.

20.

Pincér csaj telefonált, nem akart kiszolgálni. Mikor jeleztük, hogy sietnénk, közölte: ,,nekem is csak két kezem van”.

21.

A szomszéd asztalnál nem ették meg teljesen az ételt, ezért miután felálltak és elmentek, a pincér leült a helyükre és megette a maradékukat.

22.

40 perc várakozás után a pincér odajött hozzám és megkérdezte, hogy most szeretnénk-e enni vagy tudunk még esetleg várni egy 30-45 percet, mert most jött a főnök lánya és ugyanazt szeretné enni a pasijával, amit mi rendeltünk.

23.

Két pohár kólát kértünk a pultnál, de mivel nem sikerült egyformára tölteni a két poharat, ezért az egyikből leivott.

24.

Megkérdeztem a pincért, hogy mit tartalmaz a csirke-tekercs, mire a pincér: „nem tudom, még nem ettem”.

25.

Szóltam a pincérnek, hogy nem elég meleg a leves, mire közölte velem, hogy elég meleg az, mert amikor hozta, beleért az ujja.

26.

Kértem a gyereknek egy gombóc fagyit, majd szóltam a csajnak, hogy kérnék még rá színes cukrot is, mire ő: „minek? úgyis lepotyog”.

27.

Nálunk a pincér kihozta a sertés pörköltet, de az egyik galuskára figyelmes lettem, hogy nagyon távol van a többitől, közel a tányér széléhez. Meglöktem, nem mozdult. Kiderült, hogy az nem galuska, hanem egy rágó. Szóltam a pincérnek, aki bocsánatot kért és visszatette a szájába.

betöltés...