Ördögalak jelent meg a füstben az ausztrál bozóttüzekben

Egy tejtermelő kétségbeesett harca a lángokkal.

  Egy Victoria állambeli gazda az apjával együtt 13 órán át küzdött a tehenészetét vészesen megközelítő bozóttüzekkel.

Az elszánt védekezés közepette a Sarsfieldben élő Craig Calvert bizarr figurát látott kirajzolódni a tűzben. Egy reggeli tévéműsornak nyilatkozva azt mondta, nem hisz a hókuszpókuszokban, de a füstben egy hatalmas ördögfejet vett észre. Hogy nem csak hallucinált a füsttől és a fáradtságtól elgyötörten, arra egy fotó is készült bizonyítékul:

Aki nem látná az alakot, annak mondjuk, hogy a kép jobb oldali harmadában található. Aki még így sem, annak a kedvéért bekarikáztuk:

A tejtermelő azt nyilatkozta, szabályosan retteg a szombati naptól, attól tart, hogy még durvább lesz a helyzet, mint korábban. Azt mondja, az embereknek segítségre van szükségük, magukra vannak hagyva a lángok elleni küzdelemben. Felszólította az ausztrál miniszterelnököt, hogy tegyen konkrét lépéseket, támogassa őket, ne hagyja, hogy még több ember meghaljon:

Morrison úr, húzza fel a kesztyűjét, jöjjön ide le, keressen meg engem.

Fire-Ravaged Farmer's Desperate Plea To Prime Minister

“Morrison step up, get behind us!” A farmer who spent 13 hours desperately defending his property from a roaring bushfire joined us to plead with the Prime Minister for help.

Közzétette:

Sunrise

– 2020. január 2., csütörtök

Ausztráliában a szeptemberben kezdődött bozóttüzek miatt legalább 20 ember halt meg, többtucatnyian eltűntek, és több mint 1300 ház lett a lángok martaléka. Belgium területe kétszeresének megfelelő nagyságú terület égett le. A haditengerészet menti a menekülőket.

betöltés...