Sárkánnyá operáltatta magát egy bankárnő, 15 milliót költött rá

‘Nyolc szarvacska van a homlokomban, a füleimet eltávolították, az orromat alaposan átszabták, a legtöbb fogamat kihúzták, a szemeim fehér részét átszínezték, a nyelvemet kettévágták’ – és sosem érezte jobban magát.

Elég furcsa egy olyan világban, mint a mostani, hogy valaki sárkánnyá alakíttatja át magát. Hiszen az emberek többsége szebb orra, nagyon fenékre, gömbölyűbb mellekre vagy épp kockás hasra vágyik.

Eva Tiamat Medusa mégis úgy döntött, hogy inkább nagyjából 60 ezer dollárért (kb. 15 millió forintért) különböző testmódosításokat végeztet magán, valóra váltja gyermekkori álmát és sárkányként él majd tovább– írja a VT.

„Nyolc szarvacska van a homlokomban, a füleimet eltávolították, az orromat alaposan átszabták, a legtöbb fogamat kihúzták, a szemeim fehér részét átszínezték, a nyelvemet kettévágták, a mellkasomat és a csuklómat pedig hegtetoválások borítják”

– sorolja Eva a változtatásokat.

A nő egyébként sokáig ugyanolyan hétköznapi életet élt, mint bárki más. Amerika egyik legsikeresebb bankjának alelnöke volt, de pár éve HIV-vel diagnosztizálták. Ekkor jött rá, hogy az élet mennyire törékeny és mulandó. Így hát úgy döntött, hogy felmond munkahelyén és valóra váltja álmát. Most állítása szerint sokkal boldogabb, mint valaha.

Eva sokáig teljesen hétköznapi életet élt, Amerika egyik legnagyobb bankjának alelnökeként dolgozott, néhány évvel ezelőtt azonban HIV-el diagnosztizálták. Ez döbbentette rá, hogy az élet sokkal törékenyebb, múlandóbb, mint hitte, nem halogathatja a végtelenségig az álmai megvalósítását. Felmondott a munkahelyén, és megkezdte hosszú, fájdalmas átváltozását.

A külsője ugyan még nem olyan régóta változott meg, ám lélekben már ötévesen megtörtént az átalakulás. AKkor, amikor biológiai szülei elhagyták őt.

„Amennyi nagyszerűség, és jóság van az emberekben, a többi fajhoz képest bennük van a legtöbb gyűlölet és pusztítás, ezért döntöttem úgy, hogy nem akarok többé embernek kinézni. Remélem, történetem segít majd másokon, akik nehéz időkön mennek át, vagy elveszítették a reményt.”

– mondja a nő, aki állítása szerint nem akart emberként meghalni.

betöltés...