Most megtudhatod, milyen otthon illik hozzád a csillagjegyed szerint!

A 12 csillagjegy személyiségjegyeit és tulajdonságait már számos cikk boncolgatta és azt az ezoterikával kevésbé foglalkozók is elismerik, hogy a csillagjegyek jellemzései nagyjából leírják a jegy szülötteinek természetét, ismertetik markánsabb tulajdonságaikat, szemléltetik, hogy milyen típusú emberre számíthatunk.

Ahogy a különböző jegy szülötteinek természete, úgy ízlése is különbözik és itt nem csak a divatra gondolunk.
Más szempontok alapján választanak párt, autót, ruhaneműket és más az ízlésük az otthonukkal kapcsolatosan is.

Az alábbi cikkben megmutatjuk, hogy milyen ház/otthon illik hozzád leginkább a csillagjegyed szerint!

KOS

Céltudatos, határozott és mindig tájékozott jegy lévén az alábbi szempontok alapján választ: Legyen modern, lehetőleg a legújabb, legkorszerűbb technikákkal felszerelve; legyen praktikus, hisz nem szeret felesleges dolgokkal bíbelődni és az sem baj, ha igazán kihívó az az otthon,ahol él, hiszen szereti megmutatni, hogy ő egy modern, céltudatos és sikeres ember.

BIKA

A bika szeret nyugalomban és harmóniában lenni, nem szereti magát zajnak és konfliktusoknak sem kitenni. Fontos, hogy otthona csendes és természetközeli legyen, így a panelok nem igazán neki valóak. Elsődleges szempont, hogy nagyon jól érezze magát és öröm legyen számára hazatérni, így mindenképp természetes anyagokat felvonultató, semleges színekkel bíró otthon való neki, lehetőleg minél távolabb eső szomszéddal. A aprólékos monoton munkák kikapcsolják a bikákat, így nem baj, ha a házhoz kert is tartozik, így van mivel eltölteni a szabadidejét.

IKREK

Fiatalos, vidám társasházi lakás, vagy sűrűn lakott családi házas övezetben elhelyezkedő otthon való az ikreknek, akiknek lételeme a társasági élet, akik rosszul érzik magukat, ha egyedül vannak.
Az ikrek jegy számára nem is maga a berendezés, a stílus, a méret a fontos, hanem az, hogy a közösségi helyek -nappali, terasz, étkező- barátságosak legyenek. Az ikrek notórius gyűjtögető, az emlékei szerelmese, így otthonában rengeteg pakolóhely és polc szükségeltetik a csecsebecséi tárolására.

RÁK

Békés, lehetőleg több generációs otthon való a rák jegy szülötteinek, ahol össze tudja fogni a családját és ahol mindig megállás nélkül zajlik az élet. Mivel a rák számára minden nap ünnepnap, amit a családja körében tölt, így náluk is a közösségi terek állnak a középpontban, de nem viselné el, ha nem lenne kertje, vagy minimum egy terasza.
A rákok otthonát az egyszerű, letisztult, de mégis otthonosságot sugalló berendezés jellemzi.

OROSZLÁN

Mivel az oroszlánok számára nagyon fontos a pozitív visszacsatolás, ezért mindenképp olyan otthont választanak maguknak, aminek megvan a ‘Hűha!’ faktora. A tökéletes helyen, tökéletes kilátással bíró, egyedi házakat kedvelik. Nem feltétlen a modern dolgok felé hajlanak, hanem azt várják el az otthonuktól, hogy látványuk mindenki állát a földre koppintsák.
Otthonuk berendezése átlagos, de szeretnek maguk körül figyelemfelkeltő darabokat tartani, így egy két furcsa festmény vagy szobor, netán a képbe nem illő tárgy nem elképzelhetetlen náluk

SZŰZ

A szűzek amellett, hogy sikerorientált és karrierista emberek, kifejezetten családcentrikusak is. Éppen ezért otthonuk egyszerre kényelmes és világi, szeretik jelezni, hogy ők nem hétköznapiak, de kérkedésük mindig az ízlésesség határán belül marad.
Életterük világos, letisztult és funkcionális, de valamilyen furcsa módon mégis barátságos.
Odavannak az élénk színekért.

MÉRLEG

Egyszerű, praktikus otthon dukál nekik, amely cseppet sem hivalkodó. A mérlegeknek semmit sem számít külvilág véleménye, házuk kiválasztásában a racionális dolgok a mérvadóak: ár-érték arányban megfelel-e, funkcionális-e és hogy nyújt-e annyit, hogy jól érezzék benne magukat.
Mivel a mérlegeket a külsőségek egyáltalán nem érdeklik, ezért sem berendezésben, sem színekben nincs igazi favoritjuk, egy a fontos jól használható és praktikus legyen az otthonuk.

SKORPIÓ

Van egy bizonyos “Hagyjon engem mindenki békén…” – stílusa a skorpió jegy szülötteinek. Egy település széli, zsákutca végi végtelenül egyszerű és semmiképp sem figyelemfelkeltő ház való nekik, ahol lehetőleg senki nem zargatja őket.

Színekben a szürkésebb, borúsabb árnyalatok jellemzik otthonaikat, kedvelik a természetes anyagokat, de a kényelemről sem szeretnek lemondani.

NYILAS

Társaságkedvelő csillagjegy révén ők semmiképp sem érzik jól magukat valami elszigetelt házikóban.
Leginkább sorházakban/társasházakban érzik magukat otthonosan, a nagyvárosok zaja és nyüzsgése azonban már túl sok nekik. Mivel rendkívül aktív emberek, így egy tóparti, hegyekhez, dimbes-dombos vidékekhez közeli ház való nekik, ahol kiélhetik mozgásvágyukat. Magával az otthonnal kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaik, tiszta, praktikus legyen.

BAK

A bakok a közhiedelemmel ellentétben nem mogorva és maguknak való emberek, csak nehezen bíznak meg másokban, ezért tűnhetnek ismeretlenül kissé zordnak. Óriási a szabadságvágyuk így az otthonuknál a legfontosabb szempont az, hogy legyen egy olyan kuckó, egy helyiség, ami csakis kizárólag az övék. Semmiképp sem a sűrűn lakott helyek híve, így egy nagy alapterületen elhelyezkedő modern, de barátságos otthon való neki, ahol a kényeztetésé a főszerep, így a legtöbb baknak van medencéje, szaunája vagy jakuzzija.

VÍZÖNTŐ

Egy vízöntő számára az otthon csupán egy hely, ahol felébred és ahol este nyugovóra tér, semmivel sem több. A lényeg, hogy sok gond ne legyen a házzal, ne tartson túl sokáig a kert gondozása vagy a ház körüli munka. Kicsi legyen és praktikus, nekik más nem számít.

HALAK

Egy halak szülöttnek lakhelye a szeretet, a romantika és a harmónia otthona kell, hogy legyen. Vonzódnak a festői szépségű helyekhez, beérik kisebb térrel is, csak a kilátás és az atmoszféra stimmeljen.
Az érzékeny halaknak fontos lakásuk belseje, kifinomult berendezésű és elegáns otthon jellemzi őket, ahol mindig tökéletes illat terjeng és minden olyan rendezett.

Hogy érzed, összeállításunk tükrözi a csillagjegyedhez passzoló otthont, vagy nem értesz egyet cikkünkkel?

Véleményedet írd meg nyugodtan kommentben!

betöltés...