Ez a nő 14 éves kora óta terhes, de még nem látja a végét… története akkor kezdődött, amikor 13 éves volt.

Minden gyerek sok gondot okoz a szüleinek: hangoskodnak, piszkolnak, a kicsik nem hagyják szüleiket aludni, szóval elég sok gond van a gyerekekkel, mire felnőnek. Az Angliában élő Radford család azonban csak mosolyog, amikor az egy vagy kétgyermekes szülők panaszkodnak: neki már 19 utódja van!

Pontosan 19 gyermekkel áldotta meg az ég az észak-angliai Morecambe-ban élő családot. Szeretnék, hogy ez a szám kerek legyen, ezért hamarosan a 20-ik gyermekük is megszületik. Az édesanya 14 éves kora óta szinte folyamatosan terhes. 15 év alatt tíz fia és 9 lánya született.

Sun bathing bump ☀️

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

Első gyerekük 28 évvel ezelőtt született, amikor Suzanne mindössze 14 éves volt.

Love this pic so much #soblessed #bigfamilylove

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

Azóta az édesanya minden évben 1-2 gyermeknek adott életet. Ma a Radford család a legnépesebb család Nagy-Britanniában. Egy show-műsorban is szerepeltek, amelynek címe lefordítva így hangzott: “16 gyerek és még nincs vége.” A család egy pékséget üzemeltet, egy tengerparti faluban, szülővárosuk közelében.

Yummy ice cream ? ??#wallings

A post shared by sue (@theradfordfamily) on

A népes család élete nagyon mozgalmas. Csak reggelizéskor, körülbelül tíz liter tej és két csomag kukoricapelyhet fogyasztanak el minden nap! Természetesen ekkora fogyasztásnak manapság ára is van. Évente körülbelül 30.000 fontot (35.000 euró) költenek élelmiszerre, de ennek ellenére jól élnek. Rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek, de ettől eltekintve a pékség bevétele is bőségesen elegendő, hogy a gyermekeket jó körülmények között felneveljék.

A fürdőszobához azonban néha sorba kell állni. Bár tíz szoba van Radfordék lakásában, sajnos csak egy fürdőszoba van és egy WC helyiség.

Easter crafts ?

A post shared by sue (@theradfordfamily) on


Úgy tűnik, hogy Suzanne és Noel legidősebb lánya is követni szeretné édesanyja példáját. Sophie most 23 éves és már három gyermeket szült. Nyilvánvaló, hogy Suzanne és Noel arra is nagyon büszkék, hogy már ilyen fiatalon nagyszülők.

betöltés...