10 szokatlan dolog, ami a férfiak számára vonzó egy nőben

A nők többsége nem is sejti, hogy a férfiak mennyire furának tűnő, általuk jelentéktelennek gondolt dolgokat találnak vonzónak bennük. Sőt, vannak olyan dolgok, amiket a nők csúnyának találnak magukon, a férfiak viszont oda vannak értük.

1. Kócos haj

A nők hajlamosak nagyon sok pénzt és energiát beleölni a tökéletes frizura elkészítésébe, ám az az igazság, hogy a legtöbb férfinak sokkal jobban tetszik a természetes, kissé rendezetlen frizura.

2. Reggeli ébredés

A férfiak oda vannak azért, amikor reggel, közvetlenül ébredés után megpillantják a saját kinyúlt pólójukban a barátnőjüket nyújtózkodni. Ilyenkor sokkal sebezhetőbbnek és védtelenebbnek tűnnek, ami beindítja az ösztöneiket.

3. Kerek has
A mostanság népszerű hiedelemmel ellentétben a legtöbb férfi nem a teljesen lapos, kockás hasra bukik. Sokkal jobban szeretik a picit puha, kerek pocit. Ahogy Marilyn Monroe mondta: “Egy nő pocak nélkül olyan, mint egy ház erkély nélkül.”

4. Szemüveg

Míg gyerekként a lányok a számára a szemüveg viselése maga a pokol a csúfolódások miatt, felnőttként már óriási előny. A férfiak sokkal hamarabb észreveszik a szemüveges nőket, ugyanis nem csak dögösebbnek, de okosabbnak is tartják őket.

5. Smink mellőzése

Az igazi férfiak nem rajonganak az agyonsminkelt lányokért. Sokkal szebbnek találnak egy természetes, vagy egy visszafogottan sminkelt arcot.

6. Apró ráncok

A ráncok sokkal jobban foglalkoztatják a nőket, mint a férfiakat. Valójában a férfiak még vonzónak is találják az apró ráncokat. A ráncok tapasztalatot, érettséget sugároznak a férfiak számára.

7. Hosszú szoknya

Egy hosszú szoknya nem kevésbé vonzó a férfiak szemében, mint egy mini. A hosszú szoknya olyan, mint egy titok, ami beindítja a férfiak képzeletét.

8. Csupasz lábak

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a férfiak oda vannak a csupasz női lábakért.

9. Jó étvágy

A férfiakat idegesítik az állandóan diétázó és a kalóriákat számolgató nők. Sokkal jobban kedvelik, ha egy nő velük együtt tud jóízűen kajálni. Persze csak mértékkel. 😉

10. A bikini alatt le nem barnult bőr

A nők utálják, ha nem sikerül egyenletesen lebarnulniuk a bikini fedte területek miatt, ám a férfiak többsége valamiért pont ezt az éles kontrasztot tartja vonzónak.

betöltés...