Az apa talál egy búcsúlevelet a 16 éves kislányától, észrevesz egy érdekes részletet az utolsó sorban

Mint szülő, a legjobbat akarod a gyermekednek. Ahogy elérik a tinédzser éveiket, elkerülhetetlenül elkezdenek későig kimaradni, Isten tudja, mit csinálnak. Ez az, amikor szülőként aggódsz, amit mindannyian különböző módon kezelünk.

A legfontosabb az, hogy gyermekeid boldogok és egészségesek legyenek, de ugyanakkor szeretnéd tudni, hogy jól vannak, amikor távol vannak. Az élet nem csak arról szól, hogy jól érezzék magukat – felelősséggel tartoznak a tetteikért, például az iskolai végzettségükről.

Az apa ebben a mulatságos történetben kereste a 16 éves lányát, de csak egy levelet talált az ágyán, ami megrázta!

Steven a házában járkált, kereste a tizenéves Anna nevű lányát. Rosszul érezte magát, miután a kedvenc futballcsapata tegnap este vesztett, és ment volna a lányához, hogy együtt menjenek el fagylaltozni.

A lánya néhány órával ezelőtt a szobájában volt, de most a cipője nem volt a folyosón.

Belépett a szobájába, és kinyitotta az ajtót. Az ágyán egy kézzel írt levelet talált.

Ez volt rajta:

“Kedves anya és apa,

Sajnálattal kell elmondanom, hogy elszöktem az új barátommal, Muhammaddal.

Végre megtaláltam az igaz szerelmet, és ő nagyszerű férfi! Különösen szeretem az aranyos piercingjeit, sze xi hegeit, menő tetoválásait és a nagy motorkerékpárját!

És ez nem minden – gyermeket várok Muhammadtól, és már három hónapos terhes vagyok. Beköltözünk a lakókocsijába, és azt mondja, hogy még több gyereket akar. Olyan boldog vagyok!!! És képzeljétek csak? A jövő héten összeházasodunk!

Azt is elmagyarázta nekem, hogy a fű nem annyira rossz, mint néhány ember állítja, így most 17 növényt termelünk a lakókocsi mögött. Elég lesz neki és barátainak, és cserébe annyi pirulát adnak nekünk, amennyit csak akarunk.

Remélem, hogy hamarosan gyógymódot találnak az AIDS-re, hogy Muhammad jobban legyen – valóban megérdemli. Ne aggódj a pénzért – Muhammad barátai, Juan és Stanislav a filmiparban vannak, és elintézték, hogy színésznő legyek!

A munka elég jól fizet, 50 dollár / felvétel, és még 50-et kapok, ha több mint három férfi van ugyanabban a jelenetben. Tehát ne aggódj értem – 16 éves vagyok és vigyázok magamra.

A következő alkalommal, amikor meglátogatlak benneteket, meglátjátok az unokátokat!

puszi, Anna

Ui: Apa, ebből semmi nem igaz – csak átmentem Emmához tévét nézni. Csak arra akartalak emlékeztetni, hogy vannak rosszabb dolgok az életben, mint amikor a kedvenc futballcsapatod, a The Patriots veszít a The Eagles ellen!

Nemsokára találkozunk!”

Nyomj a megosztásra, ha megmosolyogtatott ez a történet!

betöltés...