10 dolog, ami csak a legjobb barátnőkre jellemző

A legjobb barátnő az ember életének nagyon fontos része, akivel minden örömét és bánatát megoszthatja, aki mindig mellette áll.

Íme néhány dolog, ami csak a legjobb barátnőkre jellemző:

1. A legjobb barátnő pszichológus is egyben

A legjobb barátnő az, aki mindent tud az életedről, sőt azt is tudja, hányat pislogsz egy nap, milyen fiúval randizol, ki törte össze a szívedet, hányas lábad van és milyen alsót hordasz. Egymás személyre szabott pszichológusai vagytok és mindenben számíthattok egymásra. Mindegy, hogy jó vagy rossz napod van a barátnőd segít neked mindenben.

2. A legjobb barátnő olyan, mint a tökéletes melltartó

Nagyon nehéz rátalálni a megfelelő barátnőre, pont úgy mint a tökéletes melltartóra. Alapjáraton a nők nagyon nehezen bíznak meg egymásban, mert mindig van köztük egy kis rivalizálás, amin nem egyszerű átlépni. De ha megtalálod azt az illetőt, aki érdemes arra, hogy a bizalmadba fogadd, akkor egy életre szóló barátoddá válik, aki jó tanácsokkal lát el és nem csak akkor keres meg, ha problémája van.

3. A legjobb barátnő egy univerzális kulcs

A legjobb barátnőnek, mindenhez lesz jogosultsága például kap kulcsot a lakásodhoz, megnézheti milyen kaja van a hűtőben, még az üzeneteidet is elolvashatja a telefonodban. Minden egyes intim titkodról tudhat, már-már olyan kapcsolatot ápoltok mint a testvérek. Ez csak abban az esetben jó, ha visszafele is működik a dolog.

4. A legjobb barátnőddel van közös dalotok

Minden barátnőnek van közös dala, amit bárhol, bármikor szívesen elénekelnek akár nyilvánosság előtt is. Ez az ő védjegyük, amit senki és semmi nem vehet el tőlük. Ez megteremti a bensőséges kapcsolatot két ember között és nem utolsó sorban jó hangulatot varázsol a szomorú napokon.

5. A legjobb barátnő, olyan akár egy napló

Olyan dolgokat mondasz el neki, amit még a szüleidnek sem árulnál el. Élvezed a bizalmát és azt, hogy bármit megoszthatsz vele, akár a legféltettebb titkaidat is, mert tudod, hogy hét pecsétes titok alatt fogja tartani. Mondhatni olyan, mint egy személyre szabott napló. Az ilyen barátnők aranyat érnek.

6. A legjobb barátnő, olyan mint a kedvenc parfümöd

Lehet, hogy 50 barátnődben is kell csalódnod, hogy megtaláld azt az egyet, aki életed végéig kitart melletted. Ez olyan, akár a parfüm vásárlás. Az elején szimpatikus majd idővel rájössz, hogy nem ő a megfelelő a számodra, ezért tovább próbálkozol a tökéletes barátnő felkutatása érdekében. Viszont ha rábukkansz, többé nem ereszted.

7. A legjobb barátnőd mindig tudja, ha valami baj van

Nincs szükség arra, hogy elmondd neki, ami a szívedet nyomja, mert elsőre kiszúrja, hogy valami nincs rendben veled. Egy pillantásodból rájön, ha fiú van a dologban és ő törte össze a szíved, de azt is látja, ha valami butaságot követtél el. A barátnőd akkor is támogat téged, ha nem vagy egy földre szállt angyal, mert a hibáiddal együtt szeret téged.

8. A legjobb barátnőd, olyan mint a csokoládé

Képes a legrosszabb napodon is feldobni, akár egy tábla csokoládé. Mindig ott van melletted, hogy megvigasztaljon és képes kizökkenteni a legmelankolikusabb hangulatból is. Nem kell semmilyen szeszes italhoz nyúlni, hogy kicsivel jobb kedved legyen, ha van melletted egy barát, aki segít a nehéz időkben.

9. A legjobb barátnőd első osztályú megfigyelő

Egy jó barátnő mindig minden körülmények között segít, hogy a megfelelő partnert válaszd ki magadnak. Elképzelhető, hogy nem fog mindig egyezni a véleményetek, de biztosra veheted, hogy jó pro-kontra érveket fog felállítani, ami után neki fogsz igazat adni. Ő az, aki szemed helyett szemed, mert annyira hajszolod a szerelmet, hogy észre sem veszed a kiszemelted hibáit.

10. A legjobb barátnő aranyat ér

Azzal számolni kell, hogy nem lesz mindig felhőtlen a kapcsolatotok, de könnyen kibékültök mert rájöttök, hogy ketten együtt erősebbek vagytok, mint külön. Arra is fel kell készülni, hogy egy barátnő nem azért van, hogy mindenben egyetértsen veled, hanem akkor is megmondja a frankót, ha butaságot csinálsz. De ennek ellenére szeret olyannak, amilyen vagy és maximálisan megbízhattok egymásban, egy ilyen barátnő bizony aranyat ér!

betöltés...