Miért van az azonos korú unokatestvérek között különleges kötelék?

Ha visszatekintesz az időben, valószínűleg emlékszel az első gyermekkori barátaidra, azokra, akikben először megbíztál. Igen, az unokatestvéreidről beszélünk.

Valószínűleg vannak olyan unokatestvéreid, akik veled körülbelül ugyanabban az időben születtek. Ők azok, akik a legfontosabbak voltak és továbbra is azok számodra. Az első nap óta melletted állnak, és most is a legnagyszerűbb barátaid.

Az 5percblog most elmagyarázza, miért alakítasz ki különleges köteléket unokatestvéreiddel, akik ugyanolyan korúak, mint te.

Olyanok, mint a testvérek

Neked és az unokatestvéreidnek ugyanaz a vér folyik az ereitekben. Ők a testvéreid, akik nem ugyanabban a házban élnek, mint te. Ez néha pozitív lehet, mivel nem harcoltok annyit, mint a rendes testvérek. Valójában ők azok, akikkel beszélgetni tudsz, ha veszekedtél a testvéreiddel.

Együtt osztoztok a gyermekkori emlékeken.

Az unokatestvéred és te együtt nőttél fel ugyanazon a helyen, és hasonló módon neveltek fel titeket. Örökké emlékezni fogsz az első közös emlékeitekre. Ők voltak az elsők, akik a győzelmeidet ünnepelték, és fordítva. Megosztottad velük a játékaidat és még a ruháidat is.

Együtt mentetek keresztül a pubertáskoron.

Csakúgy, mint a gyermekkorban, a kamaszkoron is együtt mentetek keresztül. Tizenévesekként velük osztottad meg első eredményeidet, és segítettetek egymásnak a kihívást jelentő középiskolai években. Meséltél nekik az első kamasz-szerelmedről és ők is neked az övékről.

Bevallod nekik a titkaidat.

Majdnem azóta ismered őket, mióta az eszedet tudod, és tudod, hogy a legnagyobb titkaid biztonságban vannak náluk. Titkok, amelyeket elvisznek a sírba, ha arra kéred őket. Mindent elmondhatsz nekik, ők a legjobb hallgatóid és a legjobb tanácsokat adják neked.

Nem fognak elítélni téged.

Valószínűleg jobban ismernek téged, mint bárki más. Nem fognak elítélni téged a buta dolgokért, amiket csinálsz, és mindig ott lesznek neked. Tudják az okokat, miért tetted azokat a dolgokat, amelyeket tettél, és nem kérdőjelezik meg őket. Csak segíteni fognak neked.

A családi összejövetelek soha nem unalmasak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spring Break is over 😭📖📚✏️

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Gyerekekként és tinédzserekként együtt játszottatok, és még felnőttként is ezt teszitek. Gyerekkorotoktól mostanáig a családi összejövetelek soha nem voltak unalmasak miattuk. Még akkor is, ha házas vagy, semmi sem jobb, mint az unokatestvéreid mellett ülni.

Ők a legjobb barátaid egész életedben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

These two crack me up🤣 I love seeing their bond grow. #cousins #family

tameramowrytwo (@tameramowrytwo) által megosztott bejegyzés,

Mindenen együtt mentetek keresztül. Megosztottál velük mindent és az életed minden aspektusát. És még mindig megteszed.

Még akkor is, ha már mindketten felnőttek vagytok, távol éltek egymástól, és nem találkoztok nagyon gyakran, minden egyes alkalommal, amikor együtt vagytok, úgy érzitek, mintha soha nem hagytátok volna el egymást.

Hány unokatestvéred van? Van közöttetek különleges kötelék? Oszd meg a legjobb gyermekkori emlékeidet az unokatestvéreiddel kommentben!

betöltés...