20 vicces kép, amely tökéletesen összefoglalja a családi életet

Család. Ezek az emberek mindig készen állnak arra, hogy segítő kezet nyújtsanak neked, hogy osztozzanak a boldogságodban és bánatodban, amikor a leginkább szükséged van rá, és … hogy meglepjenek bármely pillanatban. A szellemes férj-feleség viccektől a megfontolt és gondosan kidolgozott csínyekig továbbra is bizonyítják, hogy a család az élet legjobb része.

Itt, az 5percblog-nál jót nevettünk ezen a 20 képen, amelyek megmutatják a családi élet minden problémáját, és reméljük, hogy tetszeni fognak neked is!

20. „A feleségem megkérdezte tőlem, hogy melyik szín tetszik a legjobban.”

19. „4. év a feleségem családi összejövetelén”.
(CJ férje)

18. „A házasság a kompromisszumokról szól. Például nem igazán akartam kutyát. A feleségem igen. Tehát kompromisszumot kötöttünk … És itt van az új kiskutyánk, Copper.”

17. „Kölcsön kellett kérnem a feleségem telefonját … azt mondta, hogy a jelszava az évfordulónk. Visszaadtam a telefont, és azt mondtam, nem tudom, mi történt.”
“Az iPhone le van tiltva. Próbálkozzon újra 5 perc múlva”

16. „Egy srác, akit a munkából ismerek, először vitte el a fiait Hootersbe (megj.: a nagykeblű, csinos pincérnőiről híres étteremlánc), és ezt kapta el.”

15. „Ma bedobtam egy szerencsesütit a feleségem ebédjébe, és dühösen ezt a képet küldte nekem. Mintha csak én szabályoznám a sütik belsejében lévő jóscédulát, és direkt ezt választottam volna.”
“A tehenek rózsákkal való etetése nem ad extra elismerést”

14. A mi változatunk a „Kövess engem” fényképekre

13. „Büszke apa pillanata: A feleségem elvitte a lányomat ruhát vásárolni. Ezzel jött haza!”

12. „Ez egy születésnapi ajándék a feleségemtől, mert túl sok a gabonapelyhet eszem, bármikor, nappal és éjszaka.”
“Gabona gyilkos / választott fegyver”

11. „A feleségem szomorú volt, hogy Sake (a vörös) első születésnapján kellett elutaznia. Így ezt küldtem neki.”

10. „A bátyám felesége tegnap gyermeket szült, így jelentették be.”

9. „Meg akartam ünnepelni és bejelenteni a bámulatos apák napi ajándékomat, amit a feleségemtől kaptam. Nincs jobb módja ennek, mint egy szexi fotózás.”

8. „Míg a feleségem ma dolgozott, azzal szórakoztam, hogy néhány dolgot hozzáadtam a lányunk Magic SleepSuit pizsamájához.”

7. „A feleségem megkért, hogy főzzek keményre néhány tojást, de ne mindegyiket.”
“Kemény; Szerencsésnek érzed magad?; Valószínűleg kemény; Kemény; Ki tudja? Kemény; Határozottan kemény, azt hiszem; Kemény; ?; Kemény; Kemény; Nyers?”

6. „A feleségem 155 cm, és én 200 cm vagyok – ami a hotel köntöst illeti, az egy méret nem felel meg mindenkinek.”

5. „Több hónapnyi tagadás és sok kanapén töltött éjszaka után végül megkaptam bizonyítékot, hogy bizonyítsam feleségemnek, miért alszik jobban, mint én.”

4. „Nem vettem észre, hogy a feleségem az autóban hagyta a gyerekek ajándékait, amíg bele nem néztem a visszapillantó tükörbe.”

3. „A családom minden évben csinál egy Titkos Mikulás és Titkos Sátán ajándékozást és a sógoromnak én voltam a Sátán az elmúlt 4 évben.”

2. „Azt hiszem, a feleségem megpróbál valamit elmondani nekem.”
“A világ 4. apája”

1. „Éjszakai műszakban dolgoztam, a feleségem ezt küldte.”

A képek közül melyik nevettetett meg a legjobban? Van vidám képed a családi életedről, hogy megoszthasd velünk és más olvasókkal? Örömmel látnánk őket kommentben!

betöltés...