Egy 9 éves fiú 80 000 dollárt gyűjtött, hogy golyóálló mellényeket vásároljon a K9-es rendőrkutyáknak – eddig 85 kutyát védett meg!

Bizonyos értelemben Brady Snakovsky olyan, mint a legtöbb kilencéves. Szeret baseballt játszani és TV-t nézni, különösen a „Live PD”-t.

De van valami, amivel az ohioi fiú kitűnik a társai közül – a vágy, hogy segítsen azoknak, akik életüket másoké elé helyezték.

“Észrevett egy kutyát a televízióban, aki nem viselt mellényt, és el akart menni és vásárolni egy mellényt, és odaadni egy K-9-esnek, akinek szüksége volt egyre” – mondta Brady édesanyja, Leah Tornabene a FOX 8-nak.

Így Brady megalapította a K9 alapítványát.

Brady a rendőrségi show-t nézve aggodalmát fejezte ki az édesanyjának egy K9-es rendőrkutyával kapcsolatban, akinek nem volt golyóálló mellénye. Édesanyja arról tájékoztatta, hogy a kutyák nem mindig kapnak mellényt, úgy, mint az emberi társaik.

Ez felzaklatta a 9 éves gyermeket, és valamit tenni akart ezzel kapcsolatban.

Leah elmagyarázta a fiának, hogy a golyóálló mellények elég drágák lehetnek, így létrehoztak egy GoFundMe-t, hogy pénzt szerezzenek.

Kezdetben Brady egy potenciális életmentő mellényt akart vásárolni egy K9-es tisztnek, de amikor kiderült az adománygyűjtő erőfeszítése, úgy találta, hogy sokkal többet tud segíteni, mint egy kutyán.

Azóta Brady 80 000 dollárt tudott gyűjteni a GoFundMe oldalán keresztül, és 85 K9-est védett golyóálló mellénnyel, amely nem csak a K9-est védi, hanem szabad mozgást tesz lehetővé, és segít hűvösen tartani az állatot. Ennek költsége több mint 1200 dollár.

Míg Brady 85 kutyát tudott mellénnyel ellátni, jelenleg vannak rendőrök, akik előterjesztették társaikat, hogy egy mellényhez jussanak.

“Nagyszerűen érzem magam, tudva, hogy nemcsak ő véd meg engem, hanem én is megvédem őt, és ez egy nagyszerű partnerség és kapcsolat” – mondta Jim Baker rendőr, akinek K9-es kutyája Rexey kapta Brady egyik adományozott mellényét. „A legtöbb rendőrségi K-9 egység ön-finanszírozott, és a K-9 egységek többsége nem rendelkezik golyóálló mellényekkel.”

Brady, aki egy nap rendőrtiszt akar lenni, mint a mostohaapja, a lehető legtöbb mellényt akarja biztosítani az összes „támogatást érdemlő” rendőrkutyának.

„A legkevesebb, ami tehetek, hogy segítek, hogy azok a K9-esek biztonságban maradjanak, hiszen ők mindannyian segítenek nekünk a közösségben.” – mondta a GoFundMe oldalán. „Remélhetőleg egy napon minden K9-es kap egy mellény, de addig itt vagyok, hogy segítsek azoknak, akiknek szüksége van rá!”

Ha szeretnéd támogatni Brady K9 alapját, látogass el a GoFundMe oldalára vagy honlapjára.

Képzeld el, ha több gyerek vagy még inkább felnőtt lenne olyan szenvedélyes, mint Brady!

Oszd meg ezt a bejegyzést, hogy segíts elterjeszteni a hírét Brady hihetetlen adománygyűjtésének, és hogy segíts megvédeni minél több K9 tisztet.

betöltés...