A 15 éves anya örökbe adja a babát, aztán 35 évvel később azt mondja, hogy ő áll mögötte

Mivel még maga is gyermek volt, csak 15 éves, amikor megszülte a fiát, ő úgy döntött, hogy örökbe adja.

Miután a fia megszületett, elvitték azzal, hogy soha többé nem látják egymást, vagy legalábbis azt hitte.

2017 novemberében Pennsylvania-ban új törvény született, amely lehetővé tette az örökbe fogadottak számára, hogy hozzáférjenek az eredeti születési anyakönyvi kivonatukhoz. Ez örvendetes hír volt Stephen Strawn-nak, egy örökbefogadottnak.

Amikor Strawn megtudta az új törvényt, tudta, hogy ő akarja az információt. Egy hónapon belül a kezében volt a születési anyakönyvi kivonata, és benne volt a korábban elveszett részlet.

“Megkönnyebbülten sóhajtottam.” – mondta az Inside Edition-nak, miután megtudta a biológiai anyja nevét.

Strawn a Stacey Faix nevet kereste a Facebookon. Meg is találta őt, vagy legalábbis valakit, akiről azt gondolta, hogy ő az.

“Küldtem neki egy üzenetet, és azt mondtam: ‘Hahó, van egy igazán furcsa kérdésem‘” – mondta Strawn. “Azt kérdeztem: ‘1982-ben örökbeadtál egy kisfiút?‘ Azt mondta: ‘Igen.‘ Azt mondtam: ‘Azt hiszem, talán te vagy a biológiai anyukám.‘”

Kiderült, hogy Faix-ben, aki megpróbálta megtalálni a fiát, de sikertelen volt, és Strawn-ben sok közös dolog volt, annak ellenére, hogy 35 év alatt nem látták vagy beszéltek egymással.

Bár Faix Ohioban élt, azt tervezte, hogy lefutja a pittsburgh-i félmaratont, a Piros-fehér-kék (RWB) csapat tagjaként, egy olyan szervezet, amelynek Strawn is a tagja volt Pennsylvaniaban. Strawn szintén részt vett azon a versenyen.

A verseny napján Strawn olyan tervet dolgozott ki, amely megérte a várakozást.

Ahogy az RWB csapat tagjai összegyűltek a verseny előtt, valaki átadott egy kártyát Faixnak. A kártyán ez állt: „13075 napja volt, amikor utoljára láttál. Nem akartam, hogy még egy napot várj.”

Tátva maradt a szája.

“Nagyjából tízszer öleltük át egymást“ – mondta Strawn. “Ölelkeztünk, egymásra néztünk, és újra megöleltük egymást. Csak annyira szürreálisnak éreztem, hogy végül megtörténik, mert olyan gyorsan történt.”

Az anya-fia páros csapatként fejezte be a maratont, feltehetően behozva az össze időt, ami mindkettejüknek kimaradt.

Szeretet – hogy ez a fiatal anya végigcsinálta a terhességét – Szeretet, hogy odaadta a fiát egy szerető családnak, aki szeretett volna örökbe fogadni és megosztani szeretetét – Szeretet, hogy újra találkoztak.

Oszd meg ezt a cikket, ha örülsz, hogy ők ketten végre újraegyesülhettek.

betöltés...