10 ruházati stílus, amit jobb elfelejteni 40 éves kor felett

Az idő repül, és nemcsak a divat változik vele, hanem mi is. És az életkorral, azok a ruhák is változnak, amelyekben nagyszerűen nézünk ki.

Ma úgy döntöttünk, hogy elmondjuk neked, melyek azok a ruhák, amelyek nem illenek minden 40 év feletti nőhöz. Előfordulhat, hogy a listán szereplő dolgok közül néhányat még mindig viselsz.

Clutch táska a mindennapokra

A fiatal lányok bátran használhatják a clutch táskákat mindennapos kiegészítőként. 40 éves kor felett azonban jobb, ha csak különleges alkalmakkor vesszük magunkhoz őket. Hétköznapokon a kisebb táskákat részesítsük előnyben.

Karkötők függőkkel

Az ilyen típusú karkötők nagyon gyakran fontosak a tulajdonosuk számára, mert kellemes emlékeket ébresztenek kellemes eseményekről vagy a szeretteikről. Az ilyen típusú kiegészítő azonban gyerekesnek tűnik, és ezért jobb, ha felnőttkorban távol maradunk tőlük.

Színes harisnya

Csak egy iskoláslány engedheti meg magának, hogy ilyen harisnyát viseljen. Az ilyen ruházatot viselő nők komikusan nézhetnek ki.

„Boyfriend” kapucnis pulóverek

Egy tizenéves lány aprónak és sebezhetőnek tűnik az ilyen ruházatban; egy felnőtt nő egyszerűen nem néz ki jól ebben az öltözékben. Ezért jobb, ha előnyben részesíted a méretednek megfelelő ruhákat.

Alaktalan kardigánok

Nincs olyan kardigán, amely nem helyettesíthető stílusos semleges blézerrel. Most már könnyedén elbúcsúzhatsz azoktól a dzsörzé blúzoktól és kardigánoktól.

Tizenéveseknek való ruhák

Attól még, hogy egy ruha 10 évvel ezelőtt jól állt és bókokkal halmoztak el, ha viselted, még akkor sincs garancia arra, hogy 40 év múlva ugyanolyan harmonikusan fogsz kinézni benne, mint korábban.

A sportcsapatok és a zenekarok szimbólumait ábrázoló ruhák

Ha valóban szurkolsz egy adott sportcsapatnak, akkor jobb, ha a ruhákat a logójukkal csak a következő mérkőzésen viseled. De ha olyan ruhát vásárolsz, amely egy zenekart vagy sportcsapatot ábrázol, csak azért, mert menőnek néz ki, akkor jobb, ha újra átgondolod.

Pomponos sapkák

Ugyanaz a helyzet, mint a harisnyákkal, és nagyon finom határ van a varázslat és a komédia között.

Méret nélküli nadrág

Ezek a nadrágok jóformán senkinek nem állnak jól, beleértve a 40 év feletti nőket is. Jobb lenne, ha elfelejtenéd az ilyen nadrágok létezését.

Flip-flop

A flip-flop papucsok viselése nem csak a szépségről szól, hanem az egészségről is. A lábbeli puha lapos talpja nem alkalmas a kő dzsungelben való mozgásra. Ha rendszeresen viseled őket, akkor a lábaddal egészségügyi problémák merülhetnek fel.

Ezeket az ajánlásokat olvasva fontos megjegyezni, hogy minden nő saját személyes változásain megy keresztül. Míg néhányan ugyanazokat a ruhákat viselhetik sok éven át, mások jobb, ha elfelejtik őket. Fontos megjegyezni, hogy minden kiegészítő stílusosnak tűnhet, ha bölcsen választják ki.

Milyen divat tippeket alkalmazol, hogy stílusos maradj? Kérjük, oszd meg velünk kommentben!

betöltés...