VIDEÓ: A diákok nem tudták, hogy az igazgató táncolni fog. Aztán a zene elkezdődött

A tanárok, az igazgatók és más oktatók fontos szerepet töltenek be a következő generáció felnevelésében. Ők több, mint pedagógusok. Ők példaképek. A legjobbak szórakoznak a munkájuk során.

Egy tanár, azt gondoljuk, két korábbi tanítványát táncoltatta meg az iskolai apa/lánya táncon. Az édesapjuk nemrég elhunyt, így azt akarta, hogy az éjszaka különleges legyen számukra. A két lány a saját lányai barátai voltak, és az arcukon lévő mosolyról úgy tűnik, hogy biztosan szórakoztató éjszakát szerzett a négy lánynak.

Miközben elképzeljük, hogy a fent említett tanár valószínűleg apa/lánya táncot táncolt, nincs videónk erről. Azonban; láttunk egy videót tanárok olyan csoportjáról, akik egy iskolai összejövetelen táncolnak Bruno Mars “Uptown Funk” dalára. A diákok szerették!

Ami még jobb, minthogy a tanárok egy összejövetelen táncolnak, az, amikor az igazgató beszáll a szórakozásba. Van egy igazgató, aki arról ismert, hogy bátran táncol a diákoknak.

Tyson Kane úrról beszélünk. Régebben a Chicago Bulls Főiskolai Előkészítőnél volt a főigazgató, de azóta előléptették 17 iskola csoportjának vezetőjévé. Láthatjuk, miért.

Úgy tűnik, Mr. Kane szeret táncolni. Iskoláról iskolára jár, és arra tanítja a gyerekeket, hogy ne féljenek, és ne legyenek zavarban. Ezt részben azáltal teszi, hogy iskolai összejöveteleken táncol nekik. A gyerekek szeretik.

Valaki felvett egy videót Mr. Kane-ről, ahogy egy összejövetelen táncol a Rowe-Clark Matematika & Tudományos Akadémián a West Humboldt Parkban, s azóta több mint egy millióan nézték meg.

Mr. Kane tánc videójának kommentjei túlnyomórészt pozitívak. Sokan azt szeretnék, ha az iskolájukban olyan igazgató lenne, mint ő.

Egy ember írta: „Te jó ég, nekünk, idősebb embereknek, miért nem volt ilyen király igazgatónk, mint ő, amikor mi voltunk iskolások?”

Egy másik megjegyzés: „Ő olyan valaki, aki céllal tanít. Mindig képesnek kell lenned arra, hogy kapcsolatban állj azzal a generációval, amelyet a kiváltságod tanítani.”

Sok hozzászóló azt is megjegyzi, hogy Mr. Kane valójában egy nagyon jó táncos. „A középkorú fehér férfiakban több a ritmus, mint azt mindannyian hiszik.”

Nézd meg, ahogy Mr. Kane bátran táncol az alábbi videóban.

Volt valaha olyan tanárod vagy igazgatód, aki táncolt az iskolai összejövetelen? Ki volt a kedvenc tanárod?

betöltés...