Elárulva: A család kidobta a 17 éves kutyát a menhelyen, mert „túl öreg”

A tulajdonosok sokféle okból fáradnak ki a kutyáktól. Szomorú tény, hogy évente közel 4 millió kutya kerül be állatmenhelyekre.

Egy kis vigasz tudni, hogy legalább egy meleg menhelyen maradnak, ahol etetik őket, és nem az utcán hagyják, de a várható élettartamuk a menhelyen nagyon rövid.

Egy Maddison nevű kutyát kiraktak egy Los Angeles-i Állatszolgálati létesítményben – mert túl öreg volt.

Maddison 17 éves volt, amikor a Lancaster létesítményben hagyták. Ő csak egyike a több száz kutyának, akiket az utcán találtak, vagy elhagytak, és csak egy zárt cellában reménykednek abban, hogy új otthont találnak.

A következő információkat szolgáltatták az idős kutya korábbi gazdái:

„Az egykori családom, akiknél „több mint 5 évet” éltem (lehetett volna az egész élete), azért adott le, mert úgy gondolták, túl öreg lettem.

Azt mondták, hogy az időm nagy részét beltéren töltöm. Nem érdekelnek a kisgyerekek. Elkezdtem a szobatisztaságra nevelést, de még mindig szükségem van egy kis munkára. Ügyesen sétálok pórázon.

Tanulom az engedelmességet, és úgy tűnik, hogy jól kijövök kutyákkal és macskákkal.”

Új otthon
Csak kevés kutya éli meg a 17 évet, de azokat, akik igen, nyugodt és szeretetteljes környezetben kell gondozni idős korukban, nem pedig zajos állatmenhelyen idegenekkel.

Maddisonról és a történetéről írt poszt vírusszerűen elterjedt, és néhány napon belül új otthont találtak neki.

Új gazdája biztosítja, hogy öreg korában megkapja a megérdemelt szeretetet és támogatást.

Kidobták, mert túl öreg! Néhány tulajdonos nem érdemli meg az állat szeretetét és hűségét. Maddison sokkal jobb helyzetben van az új gazdájával.

Kérjük, oszd meg, hogy tisztelegj az állati hősök iránt, akik olyan sokat segítenek, hogy a szőrös barátaink élete sokkal jobb legyen.

betöltés...