A bántalmazott baba nem tudott beszámolni a szülőknek a kegyetlen bébiszitterről, de a kutyája igen

A kutyák valóban csodálatos lények. Bárki, aki valaha is hosszabb időt töltött egy kutyával, igazolhatja a tényt, hogy szorosabb kapcsolatban állnak az emberekkel, mint gyakorlatilag bármely más állat.

A végletekig hűségesek, kedvesek, és a legmeghatározóbb védők, ez az oka annak, hogy az ember legjobb barátai.

Minden nap hallunk történeteket arról, hogy a kutyák hogyan mentettek meg életeket, vagy figyelmeztették az embereket a közelgő veszélyekre. Ez nem kicsi része annak a ténynek, hogy olyan gyakran észlelhetnek dolgokat, amiket mi nem tudunk.

Amikor Benjamin és Hope Jordan szülők egy bébiszittert fogadtak az újszülöttjük, Finn gondozására, a kutyájuk, Killian azonnal rájött, hogy valami nincs rendben. Amikor a lány túl közel állt Finnhez, rámordult, mintha ösztönösen tudta volna, hogy nincs helye a családja sérülékeny tagja mellett…

Benjamin és Hope Jordan nemrég költözött a dél-Karolinai Charlestonba, és ezért kellett egy dadát találniuk, hogy vigyázzon a kisgyermekükre, Finnre.

Miután kellő gondossággal válogattak, azt hitték, hogy megtalálták a megfelelő személyt. Öt hónappal azután, hogy a bébiszittert felfogadták, a szülők kezdték észrevenni a kutyájuk viselkedésének változását.

Benjamin elmondta a Fox News-nak: „Először kezdett valódi védekezővé válni, a lány és a fiunk között állt, majd fokozatosan egyre agresszívebbé vált. Ekkor Hope tényleg kezdte észrevenni, hogy valami baj van.”

Később azt mondta: „Nagyon kedves kutya. Könnyű kijönni vele, egy 36 kilós öleb, így az, hogy bárki iránt agressziót mutasson, egy jel arra, hogy valami baj van, mert soha nem mutat agressziót.”

Hope gyanújának növekedésével a pár úgy döntött, hogy egy iPhone-t állít be a háttérzaj felvételére. Hét és fél órán át a kanapén hagyták a telefont, hogy dokumentálhassák, mi történik, amikor nincsenek ott.

Amikor Hope visszajátszotta a felvételt, elmondása szerint „egy rémálom” volt.

“Hét és fél órán át a fiam majdnem egész idő alatt sírt. Megátkozta, szörnyű neveken szólította, és mindezt ok nélkül. Nem úgy viselkedett, nem sírt, amíg nem hagyta egyedül a kiságyában órákig, vagy, természetesen, a fizikai bántalmazás miatt.”

Benjamin és Hope „pofon hangot” is hallott a hangfelvételen, és olyan hangokat, amelyek arra utalnak, hogy Finnt megrázta.

Nézd meg jobban ennek a hősi kutyának az erőfeszítéseit az alábbi videóban:

A kérdéses bébiszitter most szerencsére rács mögött van, ahol lennie kell, és egy-három év börtönnel néz szembe!

Egy másik példa arra, hogy miért kell mindig figyelembe venni a kutyád viselkedését.

Killian figyelmeztetése nélkül Finn szülei talán nem is gyanították volna a dada bántalmazását, amíg már túl késő nem lett volna. Milyen hős ez a kutya!

Oszd meg ezt a cikket, hogy tisztelegj Killian tette előtt, és hogy több ember legyen tudatában a kutyák csodálatos intuíciójának.

betöltés...