A villanyszerelő ingyen megjavítja az elromlott fűtést, csakhogy a küzdő pár visszacsalogatja egy hamis felülvizsgálatra

Kevés olyan dolog van, ami rosszabb, mint egy hideg téli napon arra hazaérni, hogy a fűtés nem működik.

Néhányunk számára (például a mérsékelt égövi országokban élőknek) bosszúság lehet. Mások számára veszélyes kilátás lehet.

Stacy és Josh Lemonds Oklahoma City-ben egy nap arra értek haza egy hideg téli napon, hogy a fűtésük nem működött. Az elektromos társaság kihúzta a mérőórájukat, és azt mondta, hogy tűzveszélyes a vezetékek állapota miatt.

Ennek eredményeképpen a pár villamos energia nélkül maradt, amíg a rendszert meg nem javíttatják, és még egyszer ellenőrzik. A gond az volt, hogy Stacynek és Joshnak akkoriban nem volt munkájuk, és nem rendelkeztek a megfelelő javításokhoz szükséges pénzeszközökkel. Imádkozniuk kellett, és imádkoztak…

A látszólag ellenük álló szerencsével, Stacy és Josh az egyházuk házassági csoportjához fordult, és kérték, hogy közösségük közösen imádkozzon velük. Válaszul egy Joshua Matthews nevű férfi személyesen kereste fel őket.

A házaspár a közelmúltban kedves dolgot tett Joshua-ért, miután találkoztak a férfival a fent említett egyházi házassági csoporton keresztül. Megtudták, hogy a felesége beteg volt, és így meleg ételt vittek az otthonába, hogy segítsen neki gyógyulni. Természetesen fogalmuk sem volt róla, hogy ez az önzetlen könyörületes cselekedet ilyen hamar vissza fog térni.

Segítő kéz
Kiderült, hogy Josh gyakornokként dolgozott a Dane Electric-nél. Készséges volt, hogy segítsen a küzdő párnak, és megígérte erőfeszítéseit.

És így Josh több napot töltött a hidegben dolgozva, hogy helyreállítsa Lemondsék fűtését. Hideg, nedves, gyakran sötét és veszélyes volt, de minden nap visszatért a létrájához, és dolgozott.

Végül Joshua és cége vissza tudta állítani Stacy és Josh villamos energiáját… és abszolút nem került nekik semmibe.

Napokkal később Joshua visszatért Lemondsék otthonába azért, amit úgy gondolt, hogy egy rutin ellenőrzés lesz.

Ehelyett Stacy és Josh egy meglepetéssel várt rá. Egy olyannal, amit alaposan megérdemelt.

Nézd meg az alábbi videót, hogy lásd, mi történt, amikor Josh visszatért Lemondsék otthonába!

Imádom az ilyen történeteket, mint ez! Ez megmutatja az emberek erejét, amikor könyörületesek vagyunk, és együtt dolgozunk.

Mindig emlékezz arra, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ha kedvességgel kezeled az embereket, és mindent megteszel, hogy segíts nekik, az azt eredményezheti, hogy a szükség óráiban téged is megtalál valaki!

Ha ez a cikk mosolyt csalt az arcodra, oszd meg a Facebookon a családoddal és barátaiddal!

betöltés...