A 97 éves Betty White a hosszú életét a vodkának és a hot dognak tulajdonítja

Gyakran kapunk tanácsot az orvosi szolgáltatóktól, az egészségügyi kiadványoktól és a médiától a hosszú élet kulcsáról. Azonban egy pillantás néhány a világ leghosszabb életű embereire különleges dolgot tárt fel a személyiségükkel és szokásaikkal kapcsolatban, amelyek számukra nagy szerepet játszottak.

Betty White szeretett komikus, aki a hot dog és a vodka iránti szeretetének tulajdonítja, hogy a 90-es éveiben is életerős. Január 17-én ünnepelte 97. születésnapját. El tudod hinni?

A Parade-nek adott egy interjújában a színésznő a pozitív hozzáállású élet fontosságáról is beszél:

„Hangsúlyozzuk a pozitív dolgokat, ne a negatívakat. Olyan elcsépeltnek hangzik, de sok ember választ valamit, ami miatt panaszkodhat, és nem azt mondják: ’Hé, ez nagyszerű!’ Nem nehéz nagyszerű dolgokat találni, ha megnézed.”

Ez része annak, ami a szórakoztatóiparban és az életben tartotta őt. Ez az optimizmus reményt is ad neki a sztárszerelmére: Robert Redfordra. A vicces hölgy nem hajlandó lemondani erről.

Richard Overton, korábban Amerika legidősebb élő embere, decemberben elhunyt, de a whisky és fagylalt volt az ifjúságának forrása. Úgy gondoljuk, hogy ezek ketten valamit tudnak.

Nézz meg néhányat Betty White legcsodálatosabb pillanataiból az alábbi klip megtekintésével. Hogy lépést tarts az Öreglányok sztárjával, látogasd meg Instagram oldalát. Hajrá Betty!

Szereted Betty White-ot? Tetszik a filozófiája a hosszú élettartamról, és neked is vannak hasonló gyakorlataid? Mik a titkaid?

betöltés...