A tinit elutasítják és kinevetik az iskolai bál előtt: Napokkal később 13 lány áll előtte

Ha túlélted a középiskola dzsungelét, tudni fogod, hogy nagy bátorság kell ahhoz, hogy valakit elhívj táncolni. Különösen, ha nem egy népszerű srác vagy lány vagy, és soha nem csináltad korábban.

Dakota Nelton egy középiskola másodévese a Louisiana-i Gray-ben, aki összegyűjtötte a bátorságot, hogy elhívja barátját az iskolai bálra táncolni. Még soha nem kért meg lányt, így az alkalom nemcsak egy nagy pillanatot jelentett neki, hanem nagy bátorságot is igényelt.

A lány nemet mondott. Rendben, ugye? Megengedett. Ami nincs rendben, hogy az osztálytársaik előtt történt, akik mindannyian nevetni kezdtek, és kigúnyolták Dakota-t az elutasítás miatt. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, ráléptek a kézzel készített poszterre, amit arra használt, hogy feltegye a kérdést…

Dakota elmenekült a diákoktól, nagyon kívánva, hogy nyíljon meg a föld, és nyelje el őt. Ott hagyta a nevetés és a gúnyolódás kórusát; rémálom-forgatókönyv bármely fiatal számára.

„Valójában egy nagyon nehéz pillanat volt, állni egy kis körben, úgy hogy ő rázza a fejét, és meg kellett találnod a kiutat a körből” – mondta a WGNO New Orleans-nak.

Aztán, amikor azt gondolta, hogy a dolgok tovább nem tudnak romlani, kiderült, hogy az egész dolog felvételre került kamerán. Valaki feltöltötte a felvételeket a Facebookra, és több száz megtekintést gyűjtött össze. Az emberek szerte az Egyesült Államokban nézhették Dakotát, ahogy nevetségessé vált, amiért egyszerűen megpróbált randit kérni.

Az utolsó nevetés
Amikor néhány nappal később Dakota megjelent az iskolában, nem tudta, hogy egy valóban emlékezetes jelenet része lesz.

Sétált a folyosón, amikor egy nem kevesebb, mint 13 lányból álló csoport állította le, és mindegyikük egy táblát tartott a kezében.

Kiderült, hogy a lányok összefogtak, hogy megmutassák Dakotának, hogy méltó; hogy szeretett, és nincs oka kételkedni magában. Azt akarták javasolni neki, hogy menjen el velük!

Egy mosolygós Dakota azt mondta: „Úgy éreztem magam, mint az egyik népszerű gyerek az iskolában, ami igazából nem vagyok.”

Nézd meg az alábbi csodálatos videót:

Hihetetlen gesztus ezektől a csodálatos lányoktól. Dakota, azt akarjuk mondani, hogy amit tettél, sok bátorságot igényel; ne hagyd, hogy mások nevessenek rajtad és elkedvetlenítsenek!

Segíts nekünk pozitív fényt vetni Dakotára és a lányokra, akik közbeléptek segíteni, azzal, hogy megosztod ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...