2 férfi megmenti a dühös hiúzt a kellemetlen medve csapdából – figyeld a reakcióját, amikor megérzi a szabadságot

A gyönyörű vörös hiúz elsősorban Észak-Amerikában található meg, bár az élőhelye valószínűleg a messzi dél-Mexikóig elnyúlik.

Körülbelül 1,8 millió évvel ezelőtt jelent meg, és jól alkalmazkodik minden környezethez, szakértő vadász, éljen bárhol is.

Ugyanakkor ez egy vadon élő állat, és ritkán van interakciója emberekkel.

Tehát a videó, amit hamarosan látni fogsz, nagyon különleges, mivel kamera rögzítette, amint két állati hős megmenti a hiúzt egy medve csapdából. A hiúz reakciója azonban nem a gyáváknak való.

Chris Ward a barátjával, Aaronnal túrázott, amikor megpillantottak egy hiúzt, amelynek a mancsa egy medve csapdában ragadt.

Eleinte nem voltak biztosak abban, hogy milyen állat az, de kétségtelenül nem medve volt.

Lassan és óvatosan közelítettek a csapdához, és kihasználták, amit a természet kínált – nevezetesen egy nagy botot. Szerencsére kamerán rögzítették az egész mentést.

A hiúz, aki nincs emberekhez szokva, megpróbálta megtámadni a megmentőjét, aki nem volt hajlandó feladni, annak ellenére, hogy az állat tönkretette a bot nagy részét.

Küzd
Nem meglepő, hogy a férfi a hiúz harciasságára megdöbbenéssel reagál, és kicsúszik néhány káromkodás. De el kell ismernem, hogy eltökélt szándéka, hogy ezt a szegény állatot szabadon engedje, annak ellenére, hogy mennyit kell harcolnia vele.

Nézd meg az állati hőst, ahogy kiszabadítja ezt a rémült hiúzt az alábbi videóban, de vigyázz, van benne némi káromkodás.

Kérjük, oszd meg, hogy tisztelegj az összes bátor állati hős előtt!

betöltés...