A férfi az üres babakocsival úgy gondolja, hogy senki sem látja, amikor a kocogó készít egy fotót, ami megmutatja az igazságot

Amikor egy babakocsit látunk a parkban, az első dolog, ami eszünkbe jut, a gyerekek, a büszke szülők mellett, akik kijöttek a friss levegőre, vagy az ügyeiket intézni.

Ez a világ legtermészetesebb dolga, és nincs benne semmi szokatlan.

De ez a kép örökre megváltoztatja az elvárásaidat. A képet egy kocogó készítette, és közzétette a Facebookon; a kocogónak fogalma sem volt arról, hogy milyen hatással lesz azokra, akik látják.

A képen egy férfi áll a babakocsi mellett – de nem volt benne baba.

A kocogó a KHOU.com hírcsatorna digitális producere, Doug Delony volt, aki megpillantotta a férfit a Houston-i Discovery Green parkban.

Számos alkalommal észrevette a férfit, és nem tudott rájönni, hogy mit csinál egy babakocsival baba nélkül.

Amikor rájött, muszáj volt egy képet készítenie, és meg kellett osztania a Facebook oldalán.

Az eredeti posztot több mint 300 000 ember osztotta meg. Amikor meglátod, mit csinált a férfi, meg fogod érteni, miért.

‘Isten áldja őket’
Doug ezt írta a Facebook posztjában: „A legtöbb délutánon a Discovery Green-en keresztül futok, és a legtöbb délutánon ezt a fickót látom egy babakocsival, de nincs benne baba. Ezt a gyönyörű … és úgy tűnik, hogy … fogyatékos kutyát hozza a parkba.”

„Hagyja, hogy a kutya üljön a füvön, és beszívja az illatát és a hangokat. Itt egy kis csészéből vizet ad a kutyának, amit magával visz. Egy elragadó kutya és egy kedves srác. Isten áldja őket.”

A kutya, akit Maximilliannak hívnak, az egyik szemére vak és ízületi gyulladása van, amely megakadályozza abban, hogy sétáljon. A gazdái Edie Mayo és Troy Griffin gondoskodnak a 16 éves kutyájukról, és királyként kezelik.

Naponta kétszer átviszi őt az utcán egy babakocsiban a parkba, amelyet szeret.

“Szeret ott lenni, találkozni az emberekkel, különösen a nőstény kutyákkal.“ – mondta Edie. “Szereti a kis pudlikat.”

Tanulságok
Max a Sheltie már néhány hetes kora óta a családnál van, és most hogy ilyen idős kort ért el, azt akarják, hogy a lehető legkényelmesebb legyen neki.

”A családunk része. Ő a legjobb barátom. Olyan tanulságokat tanított nekem, amit soha nem fogok elfelejteni” – mondta Edie egy interjúban a KHOU-nak.

Micsoda csodálatos család ez! Kérjük, oszd meg ezt a szívmelegítő történetet a Facebookon!

betöltés...