10 híresség, akik hirtelen megváltoztatták a megjelenésüket, és néhányukat túl nehéz felismerni

A hírességek gyakran megváltoztatják a külsejüket, hogy részt vegyenek egy új filmben, hirdetési kampányban vagy zenei videóban. De vannak olyan sztárok is, akik egy stílust részesítenek előnyben, ezért minden változás nagy figyelmet vonz. Fogadunk, hogy nem tudsz elképzelni egy barna Madonnát vagy Gigi Hadidot rövid hajjal.

Amikor megváltoztatod a megjelenésedet, teljesen más embernek kezded érezni magadat, és úgy gondoljuk, hogy ezeknek a hírességeknek az új külseje valóban inspirálhat.

10. Madonna

Karrierje kezdetén Madonna barna volt. A megjelenése azóta többször is megváltozott: egy barna pixie-ből hosszú szőke hajig, amely Madonna imázsának lényeges része lett. A közelmúltban az énekesnő úgy döntött, hogy sokkolja rajongóit, és megosztja néhány új képét az új stílusáról az Instagram oldalán. Úgy gondoljuk, hogy ez a hajvágás illik hozzá!

9. Megan Fox

Megan Fox „búcsút” mondott a sötét hajának a Jangsa-ri 9.15-ben játszott szerepe kedvéért. Marguerite Higgins-t fogja játszani, a világ első női riporterét, aki Pulitzer díjat nyert a külföldi beszámolóiért.

8. Gigi Hadid

Szinte lehetetlen felismerni Gigi Hadidot az új megjelenésével a Prada hirdetési kampányában. Ez a rövid haj és a szinte láthatatlan szemöldöke a modellt fiatallá és elegánssá teszi.

7. Naomi Campbell

Láttuk az új Naomi Campbellt a 2019-es Párizsi Divathéten. A szupermodell „búcsút” mondott a hosszú hajának, és az új frizurájától fiatalabbnak tűnik. 48 éves, de úgy néz ki, mint egy 20-as évei közepén járó lány.

6. John Travolta

A 64 éves színész úgy döntött, hogy leborotválja a fejét az újév előtt. Mindenkinek tetszett az új stílusa: Travolta Instagram oldalán a rajongók több ezer megjegyzést hagytak, hogy jól néz ki.

5. Matthew McConaughey

Alig ismertük fel Matthew McConaugheyt az új megjelenésével a Túltolva című filmben. Hosszúra növesztette a haját, és úgy néz ki, mint egy hippi.

4. Kit Harington

Kit-et rendszerint karakterével, Jon Snow-val társítják a Trónok harcából. Rövid hajjal és szakáll nélkül teljesen máshogy néz ki. Mindenkit meglepett az új megjelenésével az Így neveld a sárkányodat 3. részében.

3. Kylie Jenner

Végre mindannyian megszoktuk Kylie Jenner fehér szőke haját, de nemrégiben Kylie kétszer is megváltoztatta a hajszínét: eddig 2019-ben kék és fekete haja volt. Hatásos!

2. Zac Efron

A színész a Sundance Filmfesztiválon új szőke megjelenésével tűnt fel. Az új frizurája valószínűleg még vonzóbbá tette, az Instagram oldalán lévő kedvelések és kommentek számából ítélve.

1. Sophie Turner

Ez a brit színésznő a Trónok harcában betöltött szerepének köszönhetően lett híres. Megváltoztatta a vörös hajszínét, és most teljesen máshogy néz ki.

Kinek az imázsa tetszik a legjobban?

betöltés...