3 fiatal férfi fut ki a benzinkútról, hogy megragadja a küzdő idős házaspárt, az ott álló rendőr áhítattal figyeli a kedvességüket

Soha nem könnyű megöregedni, és nem könnyű felismerni azt sem, hogy a tested egyszerűen nem úgy működik már, mint régen.

Talán a legnehezebb dolog azonban a saját korlátaink elfogadása. Ez egy vicces dolog, tényleg – belül épp olyan fiatal vagy, mint valaha voltál, egy olyan test csapdájában, amely nem hajlandó engedelmeskedni az utasításoknak és az akaratnak.

A 89 éves Rose Griest és 100 éves férje, David, talán megemésztették azt a tényt, hogy nem olyanok már, mint régen, de szívesen tartják meg a függetlenségüket. Valószínűleg azért is álltak meg egy benzinkútnál, hogy használják a mosdót egy nap Rose orvosától hazafelé tartva…

A házaspár a terepjárójával leparkolt az első benzinkútnál, amit találtak, de láthatóan kimerültek, mire visszatértek a járműhöz.

Kanesha Carnegie rendőr a közelben volt, és segíteni akart az idős párnak, csakhogy azt látta, hogy három férfi rohan ki a benzinkútról.

Segítő kéz
Ami ezután lejátszódott ledöbbentette Kanesha rendőrtisztet. Csak annyit tudott tenni, hogy előhúzta mobiltelefonját és rögzítette, hogy a három férfi – akikről kiderült, hogy egy Orlando-i rapper trió – odament hozzájuk.

Joc Koe Stoe, Marty és Freddy G a benzinkút belsejéből figyelte, hogy Rose és David küzdenek a járművükbe való beszállással, és azonnal tudták, hogy be kell avatkozniuk.

A jelentések szerint Marty azt mondta: „Arra gondoltam, hogy ’Akár a nagymamám is lehetett volna.’”

A videó, amit Kanesha rendőr később feltöltött a Facebookra, egész biztosan erős szimpátiát fog kiváltani belőled is, csakúgy, mint belőlem.

Az alábbiakban láthatod:

Még mindig vannak jó emberek ebben a világban, és hatalmas mosolyt csal az arcomra, hogy láthatom ragyogó nagylelkűségüket.

Segíts nekünk elterjeszteni ezt a szívet melengető gesztust, amit ezek a fiatal férfiak tettek, azzal, hogy megosztod ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...