Az anya beviszi az újszülöttet magával dolgozni, csakhogy nagy szenzációvá válik, miután a főnöke a tudta nélkül lefényképezi és megjegyzést tesz

Minden anya és apa tudja, hogy mennyire nehéz felnevelni egy babát. Kétségtelenül kifizetődőbb és kiteljesítőbb, mint bármi más, amit valószínűleg valaha az életedben csinálsz. De bárki, aki azt mondja, hogy könnyű, az egyszerűen hazudik.

Még azok a szülők is, akik látszólag végtelen mennyiségű energiával rendelkeznek, egy vagy több ponton érezni fogják a nyomást. Végtére is, a baba nem csak az életed része… ő az életed.

Az anya, Melody Jett Blackwell tudja ezt, mint bárki más. Egy csendes pillanatban az irodai székében pihent, miközben újszülöttét ringatta, amikor a főnöke arra járt, és rajtakapta.

Melody elég szerencsés, hogy beviheti a gyermekét, Nora-Jo-t, magával dolgozni. Amikor az említett főnök egy meglehetősen nyilvános megjegyzést tett a csecsemők munkahelyi jelenlétéről, Melody nem is sejtette, hogy ezzel a főcímekbe kerül…

Értsd meg, hogy ez nem a Melody főnökének bírálata. Nem, a főnöke lefényképezte Melody-t, aki munkahelyén a kisbabáját tartotta a karjában, és arra a következtetésre jutott, hogy ez egyszerűen túl édes ahhoz, hogy ne ossza meg online.

A kép a Maryland Farms Chiropractic Facebook oldalára került, és onnan elindult.

A mellékelt feliraton ez olvasható: „Dolgozó anyák. Könnyűnek tűnik. Segít, hogy Nora-Jo baba olyan édes és elégedett, mert az édesanyja mellett és az ő közelében lehet. Lennétek olyan szívesek megosztani ezt? Több kis- és nagyvállalatnak kell látni, hogy ez megvalósítható és gyakrabban meg kell engedni! Az újszülött hónapok olyan rövidek. #WorkinMamas (#DolgozóAnyák) küldjetek egy képet magatokról és a kicsitekről, miközben dolgoztok!”

Melody dolgozhatott otthonról, de néhány nap be kellett mennie, hogy olyan dolgokat tegyen, amit irodán kívül nem tudott megcsinálni. Munkáltatója azonban lehetővé teszi, hogy annyi szünetet tartson, amennyire szüksége van önmagának és Nora-Jo babának.

Melody elmondta a Love What Mattersnek: „Tudom, hogy nem minden iroda és munkahelyi környezet hasznos a gyerekeknek és a csecsemőknek, de szerintem több hely lehetne rugalmasabb, mint jelenleg.“

„Azt hiszem, sok család úgy találja, hogy anyagilag szinte jobban megéri, hogy az egyik szülő otthon maradjon, ahelyett, hogy dolgozni menjen, csak azért, hogy a legtöbb vagy összes pénzüket a bölcsődére költsék.”

Melody története tökéletes példa arra, hogy mennyire hatékony lehet a megfelelő munkahely és a támogató hálózat. Annyira örülünk, hogy az anya és a baba is virágzik!

Ha tetszett ez a történet, és úgy gondolod, hogy több munkahelyen van szükség hasonló megközelítésre, oszd meg ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...