10 abszurd ok, amiért az emberek úgy döntöttek, hogy elválnak

Általában úgy gondoljuk, hogy csak a komoly problémák, mint a megcsalás vagy az állandó harcok miatt veszik fontolóra az emberek a válást. De néha a párok nagyon furcsa, sőt buta dolgok miatt döntenek úgy, hogy szakítanak.

10 abszurd, de valódi okot gyűjtöttünk össze, amelyek miatt elváltak az emberek.

10. Közösségi média

Napjainkban sok időt töltünk a közösségi oldalakon. De néhány ember megőrül tőle. Például egy indiai nő úgy döntött, hogy elválik a férjétől, miután az nem változtatta meg a kapcsolati státuszát házasra a Facebookon.

9. Piszkos edények

Milyen gyakran vitázol szerelmeddel a piszkos edények miatt? El tudod képzelni, hogy egy piszkos bögre lehet a házasság felbontásának oka? Matthew sem hitt ebben. De a felesége elhagyta őt, mert a bögréit mindig a mosogatónál hagyta. A nő úgy gondolta, hogy ez a közömbösség jele, az ex-férje pedig azt mondja: „Minden alkalommal, amikor belépett a konyhába, és egy poharat talált a mosogatónál, fokozatosan egyre közelebb került az elköltözéshez és a házasságunk befejezéséhez. Csak ezt még akkor nem tudtam.”

8. Az üzenetek figyelmen kívül hagyása

Legközelebb, ha úgy döntesz, hogy elolvasol egy szöveges üzenetet, és nem válaszolsz rá, gondold át kétszer, mivel azt a bíróságon felhasználhatják ellened. Egy tajvani nő elvált a férjétől, mert nem válaszolt az üzeneteire, miután elolvasta őket. Még az üzeneteket is megmutatta bizonyítékként, hogy a férje semmibe vette őt.

7. Illetlen viselkedés az asztalnál

Egy kuvaiti nő mindössze egy hét házasság után adta be a válókeresetet, mert rájött, hogy a férje jobban szereti a borsót kenyérrel, mintsem villával enni. A nő azt mondta, hogy megdöbbentette férje illetlen viselkedése.

6. Mosás

Egy focirajongó a mosás miatt vált el feleségétől. Labdarúgó játékosok autogramjait gyűjtötte a pólóján, és a felesége úgy döntött, hogy kimossa ezt a pólót. Ennek eredményeként az összes aláírás kifakult rajta.

5. Smink

Csak néhány nappal a házasságkötése után egy férfi dobta a feleségét, miután meglátta smink nélkül. A 34 éves férfi szerin t már nem nézett ki olyan jól, mint az esküvő előtt. A 28 éves nőt azzal vádolta, hogy megtévesztette őt a sok kozmetikum, beleértve a műszempillák használatával.

4. Politikai nézetek

22 együtt töltött év után egy kaliforniai nő úgy döntött, hogy elválik a férjétől, miután rájött, hogy Donald Trumpra szavazott. Gayle McCormick azt mondja, úgy érezte, hogy elárulták, “Úgy éreztem, mintha magamat is becsapnám. Olyan dolgokat tárt fel kettőnk között, amelyekkel korábban nem szembesültem.”

3. Takarítás

2009-ben egy német nő 15 együtt töltött év után vált el a férjétől. Azt mondta, elege lett abból, hogy a férje állandóan takarít. Azt hitte, hogy hozzászokott ehhez az őrületéhez, de amikor férje lerombolt és újjáépített egy falat otthonukban, amikor az piszkos lett, rájött, hogy elég volt.

2. Szerelmes levelek

Olaszországban egy 99 éves férfi úgy döntött, hogy véget vet 77 éves házasságának. Leveleket talált, amelyeket felesége írt egy titkos szeretőnek az 1940-es években. A feleség megpróbálta megmenteni a házasságát, és meggyőzni a férjét, hogy maradjon, de ő már meghozta a végső döntését.

1. Telefonos becenév

2009-ben egy szaúdi nő 17 év után vált el a férjétől, amikor megtudta, hogy az milyen néven hívta őt. Egyszer átnézte a telefonkönyvet a férfi mobilján, és megtalálta a saját „Guantanamo” néven tárolt számát, ami egy katonai börtön az Egyesült Államokban. A nő megsértődött, és azonnal kezdeményezte a válást, annak ellenére, hogy a férje azt mondta, hogy szerinte ez vicces és csak egy ostoba tréfának tartotta. De sajnos nem tudta meggyőzni a feleségét.

Szerinted ezek az okok elég erősek ahhoz, hogy elváljanak miatta? Oszd meg velünk véleményedet.

betöltés...