Az apa megengedi, hogy a 45 kilós pitbull a kiságyban aludjon a babával, csak azért, hogy a rögzített felvétellel feltűnést keltsen

Félelem. Olyan valami, amivel mindannyiunknak különböző mértékben kell foglalkoznunk. Ez egy legyengítő dolog lehet, ha hagyod, és az a tény, hogy ez egy természetes ösztön, nehezebbé teszi, hogy kivédjük.

Természetesen gyakran a félelmünk és aggodalmaink nem csak magunkra korlátozódnak. Amikor vannak olyan emberek, akikkel nagyon törődünk – mondjuk például a gyerekek –értük is aggódunk.

A kis Adalynn Leary, vagy a családjának Ady, tud egyet, s mást a félelemről. Miután egy 7-es erősségű földrengés sújtotta a szülővárosát Alaszkában, problémák jelentkeztek nála, amikor az elalvásra került sor. Egyszerűen nem tudott egyedül elaludni, és a családja tudta, hogy a helyzetet nem fogják megoldani egyszerűen azzal, hogy minden éjszaka ismételten elküldik egyedül az ágyába aludni.

Szerencsére Ady megtalálta a módját, hogy alkalmazkodjon és leküzdje a problémáját… a család megbízható pitbullja, Fury segítségével.

Egy Alaszkát sújtotta pusztító földrengés után Kyle Leary és családja szerencsésnek tartotta magát, hogy sértetlenül megmenekültek.

Az esemény utóhatásai azonban világosan megmutatkoztak a lányukban, Adyban, akinél szorongás és aggodalom alakult ki, ami azt jelentette, hogy nem tudott egyedül aludni.

Félve attól, hogy becsukja a szemét anélkül, hogy bárki mellette feküdne éjjel, Ady megváltása a család pitbullja, a „legjobb barátja és testőre”, Fury formájában jött el.

Kyle egy kamerát állított fel, hogy figyelje Ady szobáját, miközben aludt, és a rögzített felvétel valóban valami különleges volt. A filmben – amit Kyle később feltöltött a Facebook-fiókjába – Ady még be is takarja Furyt, hogy biztosan ne fázzon.

Kyle videójára rengeteg reakció érkezett, bár nem mindenki értett egyet azzal a gondolattal, hogy egy 45 kg-os kutyát engednek egy kisgyermek mellett aludni.

Ennek ellenére, Kyle azt állítja, hogy Fury a család része, és soha nem okozna fájdalmat vagy sérülést a lányának. Helyette úgy véli, hogy ahogy Ady nő, Fury továbbra is védeni és szolgálni fogja őt.

Ahogy azt mondja: „Ha szeretettel neveled őket, csak szeretetet mutatnak.”

Nézd meg Ady és Fury gyönyörű videóját:

A kutyák csak annyira veszélyesek, amilyenné teszed őket. Itt az ideje, hogy véget vessünk annak az elképzelésnek, hogy minden pitbull vérszomjas fenevad.

Oszd meg ezt a cikket, ha úgy gondolod, hogy minden kutya egyenlő esélyt érdemel az életben.

betöltés...