Egy blogger megmutatta a változásokat az arcán, amikor elkezdett húst enni egy 4 éves vegán étrend után

Egy holland blogger, Kasumi Kriss, arról mesél, hogy felhagyott a vegán étrenddel, amelyet 4 évig követett. Már 3 héttel azután, hogy elkezdett jó minőségű húsokat fogyasztani, mind belül, mind pedig kívül átalakult.

Ez a blogger megosztotta személyes történetét, amelyben mindannyian fogunk valami hasznos dolgot találni. Legalábbis reménykedünk benne.

Kasumi Kriss egészségügyi okokból döntött úgy, hogy kipróbálja a vegán étrendet, és ez eleinte tényleg segített rajta. Kevesebb pattanása lett, javult a közérzete, és energikusabb lett. De az elején emésztési problémákkal szembesült.

Két év elteltével a bőrének állapota megváltozott (pattanás, szárazság és irritáció jelent meg újra), úgy tűnt, mintha az ételek ellene dolgoznának. A körmei és a hajszálai törékennyé váltak, és a szervezetét érő stressz miatt a menstruációs ciklusa 4 hónapra megállt.

Egyszer, a vegán kutatás során Kasumi úgy döntött, hogy megeszik egy főtt tojást. A tojás hatása pedig túlszárnyalta minden várakozását: a következő 3 napban nem volt egyetlen negatív gondolata sem, és a hangulata is drasztikusan javult.

Röviddel ezután a blogger úgy döntött, felhagy a vegán étrendjével, és megváltoztatta táplálkozási szokásait. Megosztotta érzéseit követőivel, és azt mondta: “Néha furcsán érzem magam, de azt hiszem, ez a megfelelő megoldás.”

Mindössze három héttel azután, hogy elkezdte új étrendjét, Kasumi így összegezte azt: “A bőröm állapota jobb lett, az arcom kevésbé pufók, de a legfontosabb az, hogy már nem érzem magamat élettelennek.”

És itt vannak az eredmények: “A bal oldali fotón a 4 éve vegán étrendet követő Kasumi, aki csak gyümölcsöt és zöldséget fogyasztott. A jobb oldali fotó a 3 hetes étrend eredményét mutatja, amely már jó minőségű húsokat is tartalmazott.”

Mit szeretsz jobban: zöldségeket, gyümölcsöket vagy húsokat? Kérjük, mondd el nekünk kommentben!

betöltés...