Az anya ebéd közben meglátogatja az iskolába késve érkezett 6 éves fiát – rájön, hogy a tanárok “nyilvánosan megszégyenítették”

2015-ben, egy 6 éves kisfiú az oregoni Grants Pass-ban elkésett az iskolából. Családjának gondja volt az autójával, és így édesanyja, Nicole, tudta, hogy a kis Hunter valószínűleg ’elzárást’ fog kapni.

Ennek eredményeként Nicole ebéd közben meglátogatta iskoláját. Célja egyszerűen az volt, hogy lássa, hogyan tartják büntetésben, de ennél sokkal többet látott.

Ahelyett, hogy Huntert elzárva látta volna, Nicole tanúja volt, hogy fiát olyannak tették ki, amit sokan nyilvános megaláztatásnak tartanának. Meg kell mondani, hogy messze nem volt boldog…

Nicole meglepetése
Amikor Nicole elment az iskolába, látta, hogy Hunter egyedül ül. A 6 évesnek volt egy térelválasztó, közvetlenül az arca elé helyezve, hogy megakadályozza, hogy bárki mást lásson vagy bárkivel kommunikáljon. Volt egy csésze rajta egy „E” betűvel (elzárás), miközben Hunter könnyekkel a szemében ült.

Nicole felháborodott az iskola fia iránt tanúsított bánásmódjával, ahogy bármely anyja tette volna. A haragját még inkább erősítette az a tény, hogy Hunter ritkán késett az iskolából, és nem késett aznap annyit, hogy ne tudta volna elvégezni a feladatokat.

Tudván, hogy valamit tennie kell, Nicole készített egy képet Hunterról ott a menzán. Ezt követően feltöltötte azt a közösségi médiába, ahol a helyi közösségen belül gyorsan tüzet szított.

A közösség közbelép
Miután Nicole képe vírusszerűen elterjedt, a Grants Passban élők úgy döntöttek, hogy segítenek. Küldetésükké tették, hogy biztosítsák, Hunter soha többé ne késsen az iskolából.

Nicole és családja, köztük partnere Marc, néhány nap múlva felbukkantak a Kelly’s autóipari szolgáltatónál, arra számítva, hogy azt mondják nekik, hogy autójuk túl van a javításon. Ehelyett átadták nekik a kulcsokat egy Chrysler furgonhoz, amelyet közösségük erőfeszítéseinek köszönhetően adományoztak nekik.

Egy jótékonysági cselekményben, amely véget nem érő segítséget nyújt Nicole-nak és családjának, Grants Pass népe bebizonyította, hogy ahol szeretet van, mindig van remény.

Nézd meg a hihetetlen történetről az alábbi videót:

Az ilyen történetek egyszerűen megmelengetik a szívünket.

Ha úgy gondolod, hogy több embernek kellene tudni erről a nagyszerű gesztusról, oszd meg ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...