25 év házasság után Pierce Brosnan intim vallomást küld feleségének a kapcsolatukról

Azt hallottam, hogy az esküvőjükre sokat költő párok kevésbé valószínű, hogy együtt maradnak.

Egy 3000 házaspárral végzett tanulmány szerint egyértelműen bizonyíték van arra, hogy támogassa ezt az elméletet, más tényezőkkel együtt, mint például a gyerekek és a partnerek megjelenésük alapján történő kiválasztása.

Szerencsére van egy híres pár, aki egyáltalán nem ért egyet ezzel a tanulmánysal: Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith.

A James Bond színész és a ’Mamma Mia! Sose hagyjuk abba’ sztárja, és újságíró felesége 2001 augusztusában kötött házasságot Mayo megyében, Írországban.

Keely egy 60 000 dolláros ruhát viselt, amely nagyon hasonlított Grace Kelly esküvői ruhájára, több mint 14 000 virág vette körül, ami 70 000 dollárba került és egy 2430 dolláros hatemeletes répatorta. Az estét egy mesés tűzijátékkal fejezték be.

Az izmos árcédula ellenére, több mint két évtizeddel később, az odaadó pár még mindig együtt van és még mindig nagyon szerelmes.

Pierce Brosnan nemrégiben a közösségi médiához fordult az imádott feleségének szóló szeretetteljes üzenetével.

„Köszönöm a szeretetet az elmúlt 25 évben, szerelmem” – írta egy Facebook-bejegyzésben.

Pierce már az első pillantástól tudta, hogy Keely az igazi számára. Egy 2016-os Independent magazinnak adott interjúban a színész, aki jelenleg az új Mamma Mia! filmben látható, elmagyarázta, miért szerelmes belé.

“Szeretem az életerejét, a szenvedélyét. E nélkül az erő nélkül nem tudnék élni. Amikor Keely rám néz, elgyengülök“ – mondta.

Mielőtt megtalálta a szerelmet Keely-vel, Pierce Cassandrával élt házasságban, aki sajnos 1991-ben petefészekrákban elhunyt.

1994-ben találkozott Keely-vel, Cabo San Lucasban, Mexikóban, ahol televíziós tudósítóként dolgozott. Pierce-nek öt gyermeke van, Keelytől két fia született.

’Romantikus hétvége’
Hektikus munkarendje ellenére a Pierce mindig helyet csinál a feleségével töltött minőségi időre.

„A feleségem és én tettünk egy rövid kirándulást Santa Barbara felé – egy romantikus hétvégére mentünk, és házakat nézni és nagyszerű bort inni” – tette hozzá. “Nem hallgattunk semmilyen zenét, csak hallgattuk egymás hangját, és rendeztük a ’világot’.“

Azzal a sok drámával, amely körülveszi a híres párokat, annyira frissítő látni egy híres színészt, aki hűséges marad az asszonyhoz, akivel összeházasodott.

Kérlek, oszd meg az összes Pierce Brosnan rajongóval, akit ismersz, és azokkal, akik hisznek abban,

betöltés...