A 10 legvonzóbb férfi 2018-ban, akikre az emberek a világ minden tájáról szavaztak

Az interneten megtalálható a 2018-as év 100 legvonzóbb férfijának listája, és ez valójában objektív: a legjóképűbb férfiakat a szociális média felhasználók javasolták, nem pedig egy különleges zsűri. Először mindenki javasolt egy jelöltet, majd szavazott, hogy kiválasszák a résztvevőket. A 100 legtöbb kedvelést kapott férfi közül néhányan szerepelnek ezen a listán.

10 embert mutatunk be, akiket 2018-ban a legvonzóbb férfiaknak választottak.

10. Michael B. Jordan, színész

Michael B. Jordan ’A megálló (Fruitvalle Station)’ és a ’Creed: Apollo fia’ című filmekben betöltött szerepének köszönhetően lett híres. Annak érdekében, hogy eljátssza egy bokszoló szerepét, egy évet töltött mindennapos edzéssel és diétával. A pénzt, amit keresett egy hatalmas kastélyra költötte, ahol most a szüleivel él.

9. Çagatay Ulusoy, modell és színész

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy) által megosztott bejegyzés,

Çagatay Ulusoy szülei Bulgáriából és Boszniából származnak. Ez megmagyarázza szokatlan megjelenését. Iskolás korában, Çagatay professzionálisan kosárlabdázott, de barátai azt javasolták, hogy kezdjen színész tanfolyamot. Ma, ő Törökország egyik legnépszerűbb színésze.

8. Henry Cavill, színész

Henry Cavill-t Hollywood egyik legszerencsétlenebb színészének tartották, mert szerepét mindig más színészek kapták. De ez csak a ’Batman Superman ellen – Az igazság hajnala’ című filmben nyújtott szerepéig volt így. Most a hírneve épp az ellenkezője! Emellett Henry Cavill híres állati jogvédő, és 4 nyelven beszél.

7. William Levy, színész

William Levy színész már korábban is többször szerepelt ilyen listákon. És ezúttal bekerült az első 10-be. A baseball segítette a kolumbiai faluból származó egykor szegény bevándorlót, hogy híres legyen. Először ösztöndíjat szerzett, és elég pénzt takarított meg a színjátszó órákra. Azután lett híres, hogy részt vett a Dancing with the Stars-ban (Tánc a sztárokkal).

6. Toni Mahfud, modell

Egy német állampolgár, szíriai ősökkel, Toni Mahfud nemcsak azért érdekes, mert vonzó: tehetséges fotósként és művészként kezdte, aki a közösségi médiában publikálta műveit és nagy figyelmet kapott. Most, világhírű márkák dolgoznak együtt Toni-val és Instagram oldala több mint 3,5 millió követővel rendelkezik.

5. Marlon Teixeira, modell

A brazil Marlon lusta srácnak nevezi magát, aki jobban szeret szörfözni, mint bármi mást a világon. Amikor még csak 16 éves volt, nagymamája bemutatta a barátjának, aki egy modellügynökség tulajdonosa volt, és a tinédzsert kiválasztották egy divatbemutatóra. És 10 évvel ezelőtt, 2008-ban, először Párizsban jelent meg divatbemutatón.

4. Maxi Iglesias, színész

Mielőtt híres színész lett volna, Maxi DJ volt, és elkezdett kis szerepeket kapni filmekben. A Física o Química-ban való szereplése után igazán híres lett. Egyszer Maxi azt mondta, hogy az álma az, hogy bálványával, Javier Bardem-el szerepeljen közös filmben.

3. Jamie Dornan, színész

Jamie Dornan Hollywoodban született, Wicklow megyében, Írországban. Ki gondolta volna, hogy mindössze néhány évtizeddel később a kaliforniai Hollywoodi sztárja lesz, és A szürke ötven árnyalatának köszönhetően rengeteg rajongót szerez? Érdemes megjegyezni, hogy igazán szerette a szakállát, de belement abba, hogy leborotválja azt a szerep kedvéért.

2. Zayn Malik, énekes

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#PenshoppeHoliday2018

Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés,

Amikor fiatal volt, Malik, egy brit fickó, akinek szülei Pakisztánból érkeztek, szeretett beatboxolni és rappelni. 17 éves korában édesanyja elvitte a X-Factor meghallgatására, és ez volt a zenei karrierje kiindulópontja – először a One Directionban, majd szólóénekesként. És 2017-ben, Zayn készített egy közös dalt Sia-val, melynek címe „Dusk Till Dawn”.

1. Kim Taehyung, énekes

A lista első helyét egy olyan dél-koreai énekes kapta, aki úgy néz ki, mint egy angyal – Kim Taehyung, vagy ismertebb színpadi nevén, V. Taehyung, szeret bolondozni a színpadon, és soha nem rejti el érzelmeit. Talán ezért van olyan sok rajongója a világ minden tájáról.

Egyetértesz a többség választásával? Ha úgy gondolod, hogy valaki kimaradt, vagy csak szeretnéd a saját jelöltedet javasolni, mondd el nekünk kommentben.

betöltés...