A 7 gyermekes összetört szívű özvegy zokogásban tör ki, amikor az idegen azt mondja neki, hogy korán jött a karácsony

Az idei év elején Dakota Nelson és felesége, Ream a garázsukban lógtak. Olyan nap volt, mint bármelyik másik; minden jó volt.

Amikor azonban Dakota visszatért, miután ott hagyott valamit, az élete a feje tetejére állt. Ream a padlón feküdt, eszméletlenül. Az arca kék volt, és úgy tűnt, nem lélegzik.

Dakota azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben utasította a 11 éves fiukat, hogy hívja a 911-et. Ream agya 20 percig nem kapott oxigént, és bár több hétig kómában volt, végül elhunyt. Az orvosok még mindig nem tudják, mi okozta a hirtelen halálát…

Váratlanul, Dakota egyedül maradt, hogy fenntartsa a családot. Neki és Ream-nek hét gyermeke volt, 1 évestől 16 évesig, és az is rá maradt, hogy fizesse a ház fenntartását.

Csak gondold végig. Dakota nem csak egy gyászoló özvegy, hanem apa is, óriási felelősséggel. Jelenleg három részmunkaidős munkát végez, csak hogy ki tudja fizetni a számlákat.

De nem veszett el minden remény… nem teljesen.

Névtelen adományozó
Karácsonyi hangulat terjesztésére törekedve, egy névtelen adományozó, aki meghallotta Dakota történetét, úgy döntött, hogy időben segít az ünnepi szezonban.

Dakota egy meglehetősen különleges ajándékot tartalmazó üzenetet kapott a “Titkos Télapó”-tól.

Nem hitte el, hogy az nem kevesebb, mint 10 000 dollár. Természetesen ez akkora összeg, amely hatalmas segítség Dakota-nak ezekben a rendkívül nehéz időkben.

Dakota természetesen alig jutott szóhoz. Könnyekben tört ki, amikor meglátta a számokat. Csak elképzelni tudjuk, mennyit jelent ez neki!

Ha szeretnél segíteni Dakotának, menj át a GoFundMe oldalra, amelyet Ream nővére hozott létre. Itt megtalálható.

Nézd meg az alábbi csodálatos videót:

Dakota, együtt érzünk veled. Imádkozunk érted és a családodért.

Szeretnél tisztelettel adózni Dakotának? Oszd meg ezt a cikket, hogy elterjeszd a történetét.

betöltés...