A kutya elveszíti 7 kölykét a tűzben, és nem hajlandó enni – nézd, amikor találkozik az új alom árva kölyökkel

Elveszíteni valakit, akit szeretsz, szörnyű élmény – ez különösen igaz lehet, ez egy baleset eredménye volt.

Nehéz lehet az életet folytatni egy ilyen tragédia után. Egyszerűen semmi sem rosszabb, mint tehetetlenül nézni, hogy elvesznek tőled valakit, akit szeretsz.

2017. február 20-án Jessica Woodruff életének nagy része szó szerint összeomlott.

Tűz tört ki az istállójában, pusztító, égő poklot indítva a bent lévő állatok számára.

A tűz négy kecske és egy disznó életét oltotta ki. De talán a legszörnyűbb mind közül, hogy Jessica szeretett kutyája, Daisy elveszítette a 3 hetes kölykeit.

Jessica megpróbálta kimenteni az almot az égő pajtából, de már késő volt. Szinte tehetetlenül nézte, ahogy a szegény kölykök elevenen megégtek.

Daisy-t is vissza kellett tartania, aki megpróbált berohanni az égő pajtába.

“Néhány percig tartott. Szörnyű volt” – mondja Jessica, aki úgy véli, hogy a tűz egy melegítő lámpától indult, melynek célja az alom melegen tartása volt.

Daisy összetört az esemény után. Depressziós lett és nem volt hajlandó enni.

De talán a legszívszorítóbb az volt, hogy a mama kutya minden nap odament az istállóhoz, leült az ajtó elé, és várt. Nyilvánvaló volt, hogy rettenetesen hiányoznak neki a kiskutyái és vágyott rá, hogy láthassa őket.

Jessica kétségbeesetten szeretett volna segíteni, meggyógyítani Daisy megtört szívét. Szóval volt egy ötlete – a Facebookhoz fordult, és kiposztolt egy nyilvános kérést, amiben megkérdezte, hogy tud-e valaki olyan helyi kiskutyákról, akiknek nevelőszülőre lenne szüksége.

Röviddel ezután egy Lorna Murphy nevű nő válaszolt. Lorna ötéves kutyája, Chloe, röviddel azután halt meg, hogy 8 kis csodálatos fekete-fehér kölyke született.

Lorna és Jessica találkozót szerveztek, és Daisy is vele ment…

Nézd meg az alábbi videót, hogy lásd, mi történik, amikor a mama kutya meglátja az új kölyköket – egyszerűen csodálatos!

Néhányan úgy gondolják, hogy a kutyáknak nincsenek érzéseik. De ez a történet valóban bebizonyítja az ellenkezőjét!

Jessica jó munkát végzett, hogy segítsen szeretett barátjának meggyógyulni – senkinek sem kellene ilyen szomorúságon egyedül keresztül mennie, még egy kutyának sem.

Kérjük, oszd meg ezt a gyönyörű történetet, ha téged is megérintett!

betöltés...