Mindenki őrültnek nevezi a gazdát, amikor a traktorral köröz: Amint a kamera távolodott, végül megértettem

Hamarosan itt van a karácsony, és már érzem, hogy a szelleme minden nap itt jár. Karácsonyi fényeket és díszítéseket tesznek fel mindenütt, mézeskalácsot készítenek, és a családdal való újraegyesülést tervezik.

Mivel a családom szétszóródott az országban, ez az egyetlen olyan időszak, amikor garantáltan mindannyian összegyűlünk és találkozunk az év során – és ez az, amit leginkább várok.

Mindezek a dolgok teszik a karácsonyt az év kedvenc időszakává számomra!

Kevés meghittebb érzés van, mint otthon a kanapén ülni anyával és apával, a fiatalabb testvérekkel és a rokonokkal körbevéve, klasszikus karácsonyi műsorokat és filmeket nézni a TV-ben, és érezni a fahéj és tojáslikőr mámorító illatát a levegőben.

Most add hozzá ehhez, hogy az emberek úgy tűnik, hogy valóban előre hozzák a karácsonyi jó hangulatot ebben az időben, és ez tiszta öröm receptje.

Csodálatos továbbá látni, hogy az évnek ebben az időszakában sokan összejönnek, hogy segítsenek a kevésbé szerencséseknek.

Egyesek pénzt adományoznak jótékonysági célokra, néhányan megnyitják otthonukat a rászorulók előtt, és sokan tartós élelmiszereket adományoznak a hajléktalan szállók számára.

A Prunty Farms tulajdonosa, Dan, meglehetősen szokatlan módját választotta annak, hogy karácsonyi örömöt hozzon a körülötte lévők számára…

A gazda egy küldetésbe kezdett a traktorjával – de a feladat, amelyet végre akart hajtani, nem könnyű. Egyetlen hiba és az egész projekt tönkre megy.

De másfelől, ha sikeresen végrehajtja a feladatot, képes lenne ezreknek örömet szerezni az üzenetével.

Sokan erősen hittek Dan-ban, amikor elküldték a traktorral, és egy drónt is küldtek, hogy mindent rögzítsenek filmen.

Dan elkezdi vezetni a traktorját, és biztos vagyok benne, hogy sokan idegesen néztek, amikor látták, hogy a traktor hátulja eltűnik a mezőn.

Vess egy pillantást a végeredményre az alábbi videóban. Amikor a kamera kizoomolt, fülig ért a szám. Szép munka, Dan!

Kérjük, oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on, hogy több ember láthassa Dan szép üzenetét!

betöltés...