A nyugdíjas férfi álom otthonná alakítja át a lestrapált buszt, ami belül úgy néz ki, mint valami mese

Az emberek többsége egész életében várja azt a napot, amikor nyugdíjba vonulhat.

Mi lehetne jobb, mint megállítani a napi munkába járás hercehurcáját; és ami még vonzóbb, azt tenni, amit csak akarsz, azzal a pénzzel, amit (remélhetőleg) egész életedben félretettél?

A legtöbb nyugdíjas esetében a kérdés nem az, hogy élvezik-e a nyugdíjazást, hanem hogy hogyan élvezik a nyugdíjas éveket. A 70 éves Greg Flint pontosan tudta, hogyan kell válaszolni erre a kérdésre, és minden a háza eladásával kezdődött…

A képzett építész és kőfaragó, Flint arra fordította képességeit, hogy segítsen egy párnak, akivel barátságban volt. Volt egy régi, leharcolt Buster nevű buszuk, és a terv az volt, hogy Busterrel Mexikóba vezessenek, miután Flint munkája véget ért.

A sors beavatkozik
Azonban mint kiderült, a pár elvált egymástól, és Flint különös érzéssel a gyomrában maradt.

Pénzt ajánlott a párnak Busterért, de meglepetésére nem akarták elfogadni.

Flint elmondta a SmallerLiving-nek: “Mindig szerettem a kis guruló otthonokat. Egyszerűséget, gazdaságosságot, kevesebb dolgot akartam.”

“Beleszerettem Busterbe, és már volt is egy elképzelésem az átalakításáról. Mondtam nekik, hogy megveszem, és nekem adták! ”

Most már Flintnek volt egy régi busza, egy csomó készsége és egy csomó ideje. Ha kíváncsi, hogy mi lehet ennek az egyenletnek a végeredménye, akkor mindjárt megtudod.

“Buster” felújítása
A 70 éves egy olyan felújításba kezdett, amely egy teljesen másik világba visz majd téged…

Bárkit, aki a 9 méter hosszú, 1965-ös Chevy busz belsejébe lép, azonnal lenyűgöz a jármű új belső tere, ami nagyon hasonlít a Gyűrűk urában szereplő Bilbo Baggins hobbit házának dekorációjához.

Flint fából faragott székekkel, asztalokkal és szekrényekkel felszerelt busza egészen hangulatos otthont jelent az erdőben…kivéve persze, hogy kerekeken van.

Van benne egy teljesen funkcionális konyha, beleértve a mosogatót, a mosogatógépet és a sütőt, valamint mindent, amire szüksége lehet az úton.

Azt mondja: “Buster és ez a kereskedelmi megállapodás nélkül nagyon nehéz lenne a kis fix jövedelmemből megélni.”

Flint folytatta a folyamat bemutatását: “A teljes belső teret átalakítottam, hogy organikus görbületet és beáramló fénnyel teli helyet teremtsek az idő és az időjárási viszonyok által hajlított cédrusfák használatával.”

“A konyhai munkalap, a konyhaasztal és a padok háttámlái mind egy régi cédrus ládából készültek, ami a lányom ajándéka volt. A padló felújításra került, újrafelhasznált csapokkal és csaphornyos deszkákkal.”

Ahhoz, hogy még lenyűgözőbb legyen, Flint úgy döntött, hogy kandallót is tervez. Tudja, milyen hideg lehet a téli hónapokban Idaho-ban, ezért úgy döntött, hogy csinál valamit.

“Busternek egyszer volt egy vas kályhája, de túlmelegítette a kis helyet, amikor égett, és majdnem megfagytam, amikor a tűz kialudt. Építettem egy kőből készült kandallót. Nem melegíti túl a helyet, plusz két-háromórás égés után hagyhatom, hogy a tűz kialudjon, lezárok mindent, és a zsírkő folyamatosan sugározza a meleget egész éjjel.”

Bárcsak fele olyan ügyes kezem lenne, mint Greg Flintnek. Ő kétségkívül az álom nyugdíjas otthon tulajdonosa!

Ha úgy gondolod, hogy Greg buszának belseje lenyűgöző, oszd meg ezt a cikket a Facebook-on!

betöltés...